14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“Дмитро Тимчук багато нервів попсував російським спецслужбам”. В мережі відреагували на смерть Дмитра Тимчука

Сьогодні в медіа надійшла інформація, що з нагородної зброї застрелився депутат “Народного фронту” Дмитро Тимчук.

Антон Геращенко повідомив, що це зробив Тимчук під час чистки зброї. Але потім видалив пост з подібною версією подій. В соціальних мережах люди по-різному відреагували на смерть народного депутата.

“Дмитро Тимчук годину-дві тому застрелився під час чищення нагородної зброї, кажуть. Атлічна робоча версія від Антона Геращенка.

Але от що дивно: чого Тимчук був у цей час вдома? Йде засідання ВР. А Тимчук ходив на засідання прілєжно”, – пишу журналіст Bihus.info Данило Мокрик на своїй сторінці Facebook.

Він надав статистику відвідувань Верховної Ради Дмитром Тимчуком і здивувався, що його не було сьогодні на засіданні.

Вчений в Національній академії наук України Антон Сененко пише: “Дмитро Тимчук застрелився, Портнова поновили професором в університеті Шевченка, в Харкові знову з’явився проспект жукова… Перш за все, я співчуваю рідним і близьким Дмитра.
Це просто жахливо. Однак, що сі коїться? В мене немає питань до того, що новий Майдан буде. Питання лише в тому, наскільки швидко і якою ціною?”

Політичний аналітик в Інституті Євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач вважає, що в цьому можуть бути замішані російські спецслужби.

“Дмитро Тимчук і його “Інформаційний спротив” багато нервів попсували російським спецслужбам. Це все, що можна поки що сказати з впевненістю”, – зазначає Володимир Горбач.

Арсеній Яценюк висловив співчуття рідним і близьким Дмитра Тимчука.

“Загинув наш друг, великий український патріот Дмитро Тимчук. Це болюча втрата для України і для кожного з нас. Моє глибоке співчуття рідним і близьким Дмитра. Вічна йому пам‘ять”, – пише Арсеній Яценюк.

Блогер Руслан Горовий не вірить у версію Геращенка.

“Коли вже той антоша на*бнетбся під час чистки фейсбука? Блядь біжить поперед паравоза, хейтер мамкін, пише, зносить, знов пише. Конченебл*дь.

В те, що Тимчук випадково застрелився повірить хіба антонова срака”, – відреагував Горовий.

В мережі також відреагували на звільнення журналістів з телеканалу Zik.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>