11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Дідусь з Полтавщини попросив Ляшка повернути урядовцям 48 копійок, на які йому підняли пенсію

Під час зустрічі Олега Ляшка з громадою у Пирятині Полтавської області пенсіонер Микола Олександрович Жук передав йому конверт. Там було 48 копійок. Саме таку надбавку до пенсії дідусь отримав у грудні минулого року.

Про це пише прес-служба Радикальної партії.

«Це Гройсману і Міністру соцполітики Реві. Може вони цукерок своїм дітям куплять за ці гроші», – сказав пенсіонер, передаючи конверт.

Він додав, що вже в цьому місяці отримав 170 гривень надбавки, але за нинішніх цін не уявляє, що на них можна купити на базарі. Олег Ляшко назвав такі надбавки знущанням та приниженням українських пенсіонерів.

«Я передам, Миколо Олександровичу, цю вашу надбавку тим, хто її нарахував. Нехай краще б взагалі не добавляли, ніж отак припижувати людей. Саме тому я внесу зміни до Бюджету і мінімальні пенсії 5 мільйонів людей, які сьогодні отримують 1500-1600 гривень, збільшаться мінімум удвічі. Для цього є всі ресурси у бюджеті. На суддів, прокурорів по 300 тисяч у місяць є, а пенсіонерам по 48 копійок добавляють. Переглянемо бюджет, піднімемо пенсії. А цими копійками нехай подавляться», – відповів пенсіонеру народний депутат.

Крім зарплат і пенсій, пирятинців на зустрічі з лідером РПЛ турбували і питання тарифів, цін на газ, субсидій та загального зубожіння громадян. Політик зазначив, що має план зниження тарифів, і щойно стане Президентом – втілить його у життя.

Нагадаємо, Ляшко зміг зробити щеплення від кору тільки по блату.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>