14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Депутати Порошенка підтримають іншого кандидата на виборах президента

Народні депутати від Блоку Петра Порошенка підтримають іншого кандидата на виборах президента.

Про це стало відомо з повідомлення депутата Світлани Заліщук у Facebook.

Світлана Заліщук вважає, що ліберальним силам необхідно об’єднуватися і йти незалежною платформою на вибори.

“Ліберальна сила сьогодні по-справжньому в парламенті не представлена жодною політичною силою, і на неї є великий запит. Зараз чимало людей думають в цьому напрямку. Я бачу нас однодумцями з цими людьми. І сподіваюся, що ці та інші починання виростуть пізніше в коаліцію. Саме з таких міркувань разом з partners in crime Мустафою Найємом, Сергієм Лещенко, Наталією Кацер-Бучковською, Марією Барабаш, Олексієм Мушаком, Юрієм Гусєвим, Сергієм Блажевичем, Лесею Василенко, Станіславом Людкевичем, Миколою Давидюком засновуємо громадсько-політичну платформу “Дійзнами”, – заявила вона.

Світлана Заліщук збирається допомагати Анатолію Гриценку стати президентом.

“Він нині займає найсильнішу позицію, аби бути єдиним кандидатом від демократичних сил”, – вважає вона.

“В Україні буде дві точки зборки у 2019 – президентські й парламентські вибори. Щодо перших. Спостерігаю різні тренди в опитуванні людей. Але вважаю, що не можна робити кон‘юнктурний вибір. Девальвації здорового глузду може завадити лише позиція кожного з носіїв цього глузду”, – написала Заліщук.

“Досі вірю, що єдиний кандидат від демократичних європейських сил – найкращий варіант для лідерства країни. Компроміс з корупцією, який зараз приймають чимало людей, для мене не варіант. Наприклад тому, що міноборони закуповує БМП через фірми прокладки за завищеними цінами, а гроші виводяться на кіпрські кабінети лазерної терапії. Це не якась абстрактна корупція, це чиясь недоукомплектованість на фронті”, – додає вона.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218463595891197&set=a.1439748963736&type=3&theater

Ще 5 вересня 2014 року політична партія “Демократичний альянс”, одним із співголів якої є Заліщук, вирішила об’єднати зусилля на позачергових виборах народних депутатів разом з партією Анатолія Гриценка “Громадянська позиція”, рішення про це було прийнято на партійному з’їзді “демократичного альянсу”. 5 вересня, через 2 дня з’їзд другій партії погодив це рішення і затвердив виборчий список, мажоритарники висувалися окремо кожною партією.

Нагадаємо, народний депутат України Світлана Заліщук стала радником з міжнародних питань кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

Раніше народні депутати Мустафа Найєм, Сергій Лещенко і Світлана Заліщук взяли участь у з’їзді партії “Громадянська позиція”, на якому було прийняте рішення про висунення Анатолія Гриценка кандидатом у президенти.

Крім того, народний дeпутат від БПП Сергій Лещенко закликав Петра Порошeнка взяти приклад з патріарха Філарeта і піти у відставку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>