2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Омельянович Денис Сергійович

Денис Сергійович Омельянович – народний депутат України, голова підкомітету з питань економічної та фінансової політики Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин у Верховній Раді 7 скликання.

b5efb66817d811279614aab2f3cacebb

Фото: hcdonbass.

Народився 17 липня 1977 року у м. Донецьк, – сообщает Вікіпедія.

Освіта

У 1999 році закінчив Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського за спеціальністю «економіка підприємств».

Кар’єра

З 1997 по 1998 рік працював економістом II категорії відділу обліку лімітів та розмежування доходів держбюджету в відділенні Держказначейства в Київському районі м. Донецьк.

З 1998 по 2000 рік – працював менеджером у Закритому акціонерному товаристві «Виробниче об’єднання «Київ-Конті».

З 2000 по 2004 рік – директор МТЗ ЗАТ «Виробниче об’єднання «Київ-Конті».

З 2004 по 2006 рік – директор з виробництва ЗАТ «Виробниче об’єднання «Київ-Конті».

З 2006 року – генеральний директор ЗАТ «АПК-ІНВЕСТ».

Політична діяльність

З 2004 року є членом Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Союз молоді регіонів України”.

З березня 2010 року – народний депутат України, голова підкомітету з питань земельних відносин Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

З грудня 2012 року – народний депутат України, голова підкомітету з питань економічної та фінансової політики Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин

Член депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України.

Громадська діяльність

До дня Знань 1 вересня 2011 Денис Омельянович передав учням Червоноармійської школи № 6 новий автобус. А у 2012 р. автобус отримали учні Новоєлізаветінської школи Червоноармійського району.

Впродовж 2011 р. було побудовано і передано місту Червоноармійську футбольне поле, на якому проводяться змагання на Кубок АПК-ІНВЕСТ.

Протягом 2012 р. був відремонтований спортивний зал Гришинської загальноосвітньої школи.

З квітня 2012 ведеться будівництво льодового стадіону в м. Дружківка, Донецької області. В рамках програми розвитку і популяризації зимових видів спорту неодноразово були організовані поїздки в обласний центр на матчі професійної хокейної ліги України та континентальної хокейної ліги для юних жителів м. Дружківка.

Були передані нові автомобілі лікувальним установам Дружківки, Костянтинівки, Костянтинівського та Червоноармійського районів Донецької області.

Узяв шефство над Дружківським машинобудівним технікумом, впроваджуються програми розвитку культури і освіти, підтримки ветеранів, малозабезпечених громадян, багатодітних сімей.

Нагороди

Заслужений працівник промисловості України.

Сім’я

Одружений. Має сина та доньку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>