19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Демчак Руслан Євгенійович

Демчак Руслан Євгенійович – заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.

b6dc50f061e2

Фото: vinbazar.

Народився  5 липня 1974, м. Липовець Вінницької області, повідмляє Вікіпедія.

Біографія

Після закінчення школи у 1991 році вступив в Український транспортний університет, де навчався до 1996 року за спеціальністю інженер-механік. В 1997 році Руслан Євгенович поступає до заочного відділення Міжгалузевого інституту управління, де навчається по спеціальності «Облік та аудит». По закінченню, у 2001 році, він отримує диплом економіста.

Протягом 2001–2005 рр. пан Демчак навчався в Національній академії державного управління, де при кафедрі «Економічної теорії та історії економіки» захистив кандидатську дисертацію «Державне регулювання розвитку фондового ринку України» та отримав ступінь кандидата наук з державного управління.

З жовтня 2009 року Руслан Євгенович — докторант Національного інституту стратегічних досліджень. Тема дисертації — «Бюджетна децентралізація як чинник забезпечення економічної безпеки держави».

З грудня 2010 року — Голови Ради Федерації роботодавців Києва.
На сьогодні до складу ФРК входять 22 територіальних та галузевих організацій роботодавців, які об’єднують понад 3 000 юридичних осіб та громадських організацій, в яких працюють більше 150 000 зайнятого населення м. Києва.

З листопада 2014 року — Народний депутат Верховної Ради України. Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.

Діяльність

Свій бізнес Руслан Демчак розпочав з освоєння фондового ринку у 1997 році.

Руслан Демчак заснував Корпорацію «UBG» (національний багатопрофільний холдинг). У 2011 році передав управління Корпорацією підлеглим на користь громадської діяльності.

Сьогодні на всіх підприємствах, Корпорація UBG впроваджує принципи сучасного корпоративного управління, постійно підвищуючи кваліфікацію працівників шляхом внутрішніх та зовнішніх навчань, впроваджуючи різноманітні мотиваційні та кадрові програми. На підприємствах також запроваджено систему контролю якості.

Корпорація «Ukrainian Business Group» є центром змін, осередком створення та генерації ідей, впровадження та реалізації інновацій. UBG модернізує бізнеси, створює зі старих підприємств нові прогресивні компанії.

Менеджмент Корпорації UBG має значний досвід в управлінні бізнесів різних галузей діяльності: фінансовій, виробничій, медичній сфері, сільськогосподарському, медійному та напрямку інформаційних технологій.

В 2011 році було відкрито представництво Корпорації UBG у Лондоні — UBG LTD Corporation.

Руслан Демчак активно займається громадською діяльністю. В 2010 році — очолив Об’єднання організацій роботодавців «Федерацію роботодавців м. Києва».

Заслуги та досягнення

З 2014 року Депутат Верховної Ради VIII скликання. Обраний за мажоритарним округом.

Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.

Керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан Секретар групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Бахрейн Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії.

Кандидат наук державного управління.

Декларація про майновий стан і доходи

Згідно з декларації за 2013 рік. Загальна сума сукупного доходу 2 342 000 грн.(дохід від відчуження рухомого майна).

Номінальна вартість цінних паперів 550 100 грн.

Розмір внесків до статусного капіталу товаритства, підприємства, організації 2 716 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>