8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Чиновник з Київщини вкрала у бійця АТО оздоровчу путівку

Ірина Горбачова, радник голови Васильківської районної державної адміністрації, підробивши документи, використала путівку бійця АТО Павла Петрушевського на відпочинок з родиною.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст програми «Секретні матеріали» на телеканалі 1+1 Володимир Тимофійчук.

За словами журналіста, будучи головою міського центру надання допомоги учасникам АТО і їх сім’ям, Ірина Володимирівна використала путівку бійця Павла Петрушевского та поїхала відпочивати разом зі своєю сім’єю. А щоб приховати злочин, посадова особа підробила довідку на прізвище АТОшника.

https://www.facebook.com/timofiychuk/posts/2436946783023384?__xts__%5B0%5D=68.ARAyP1-_niT1vN3PiZ4I7TGb2sR69RmGd9YCMrL5ByERIgUkqJi_WcwQAfe6g-sltrW3RxLJ7782XZmGu4S0489qpQ0LCa4QiiWMD_BhiqALL4hgNZVW84ZaGVV3y9j0ZloNmz8opEKrag6rxoXnE7lfXaliYq9yyJ2YcqSoXU9K7kda-lPzvxUwrDbx8Bg0hWlMUHUkbqbShwC4&__tn__=-R

 

Тимофійчук надав докази шахрайства: довідку, що учасник АТО відпочивав у зазначені дати у визначеному санаторії, які нібито підробила Горбачова і заяву Петрушевського, в якій він написав, що на жодному оздоровленні не перебував. А також фото чиновника з відпочинку у санаторії.

Нагадаємо, посол-мільйонер збрехав у декларації про вартість нового елітного автомобіля.

64 КОМЕНТАРІ

  1. После оздоровления ее и семью отправить в АТО. Запретить за такой поступок в дальнейшнем занимать руководящие должности до пенсии.

  2. Перепрацювалася,бо спокійно спала вдома …,аби дитина відпочила від усього,та де ж там???Від когось забереш здоров’я,а думаєш тобі добавиться???,Ви вже всі разом взяті—-просто стали черстві і байдужі,забули вже коли були Людьми…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>