7.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Чорновол звинуватила Зеленського у співпраці з Льовочкіним

Народний депутат від “Народного фронту” Тетяна Чорновол обвинуватила команду кандидата в президенти Володимира Зеленського у співпраці з Олександром Данилюком, який, за словами нардепа, є людиною нардепа від “Опозиційного блоку” Сергія Льовочкіна.

Відповідний пост Чорновол опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

“На цей раз пишу про праву руку Зеленського – Олександра Данилюка, який весь час режиму Януковича очолював Офіс Реформ в Адміністрації Президента Януковича, що створювався та фінансувався Льовочкіним. В постамайданівській Уряд Данилюка теж просунув… Льовочкін через … західне лобі”, – пише Чорновол.

Далі нардеп розповідає про те саме “західне лоббі”, яке за її словами є у Льовочкіна і наводить свої цитати дворічної давнини, котрі мають переконати читачів у правдивості домислів Чорновол.

Нагадаємо, даний парламентар регулярно дивує громадськість своїми домислами. Наприклад, нещодавно Чорновол звинуватила НАБУ в співпраці з ФСБ.

Тетяну Чорновол більшість українців знає як народного депутата від партії “Народний фронт” а також радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Читайте у розслідуванні ІНФОРМАТОРа про її “темну сторону”: давні зв’язки з Пашинським, неадекватну поведінку і збагачення після Майдану.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>