8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Чорновол звинуватила НАБУ в співпраці з ФСБ

Народний депутат України Тетяна Чорновол звинуватила НАБУ в співпраці з ФСБ та державній зраді. 

Це сталося під час засідання тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді. Чорновол зауважила, що просить розглядати її заяву в порядку 214 статті КПК, як офіційну заяву до органів. СБУ зобов’язані внести заяву депутата до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування, — повідомляє ІНФОРМАТОР.

“Я 10 раз зверталася до НАБУ з заявами про злочин у сфері оборони, однак я отримувала відписки від Углави, де було написано, що мої заяви навіть не вносились до реєстру”, – повідомляє Чорновол.

“Дмитро Литвиненко (детектив НАБУ, – ред.) по розслідуваннях Бугіса отримував вказівки від Рогози, отримував розслідування від свого керівництва. Його руками фірма “Оптимумспецдеталь” викидалася з переліку фіктивних підприємств та покривалася”, – заявила депутат.

“Я хочу зробити заяву до СБУ. Заява про держзраду і про роботу на ФСБ. Україна виграла великий контракт з Індією на ремонт літаків. Більш як сто літаків. Цей контракт мала виконувати Росія, але його виграла Україна. Дмитро Литвиненко написав листа до індійського замовника, щоб вони не працювали з Україною, бо тут суцільна корупція. Мова йшла про зрив великого оборонного контракту. Я приходила до Ситника і знаю, що він в курсі всіх цих обставин. Чи не він давав вказівки по співпраці з ФСБ? Я хочу, щоб Служба Безпеки це розслідувала”, – звернулася Чорновол до спецслужби.

Також депутат повідомила, що НАБУ фальсифікувала від її імені заяву щодо закупівель бензину у Міноборони, через що бюджет України втратив 300 мільйонів.

Як повідомлялося, ДБР викликало на допит журналістів Бігуса.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>