19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Бойовики обстріляли цивільну інфраструктуру в Чермалику

У щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомлено про пошкодження цивільних об’єктів у селі Чермалик, що на північний схід від Маріуполя.

Про це в інформує прес-центр ООС.

“На вулиці Набережній, 46 у Чермалику, приблизно за 300 метрів на захід від лінії зіткнення, спостерігачі побачили сліди на стіні цегляної господарської будівлі, розташованої за 15 метрів від житлового будинку”, – йдеться у повідомленні.

За оцінкою представників Місії, пошкодження виникли внаслідок вогню зі стрілецької зброї. Поряд із цією будівлею спостерігачі зафіксували згорілі залишки дерев’яної господарської споруди. Власник будинку повідомив СММ про те, що ввечері, перебуваючи в оселі, він почув постріли зі стрілецької зброї, а після побачив, що палає дерев’яна споруда.

“Представники спостережної групи української сторони СЦКК з’ясували, що о 21.30 відбувся обстріл російськими окупантами населеного пункту Чермалик із застосуванням кулемету калібром 7,62-мм. з використанням трасуючих куль, від влучання яких і загорілась дерев’яна прибудинкова будівля”, – наводять деталі в прес-центрі ООС.

На щастя, внаслідок обстрілу постраждалих серед мирного населення не має.

https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/578174686008485?__tn__=-R

Раніше юрист, історик і політичний експерт та голова громадської ініціативи “Права справа” Дмитро Снєгирьов розповів ІНФОРМАТОРу, які перепони стоять на шляху реінтеграції непідконтрольних територій Донбасу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>