10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Близько сотні націоналістів зібралися для поїзди до маєтку Гладковських

У Києві поблизу станції метро «Видубичі» зібралися близько сотні націоналістів, які планують відправитися до маєтку сім’ї заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Про це з місця події повідомляє кореспондент видання ІНФОРМАТОР.

Активісти збираються біля входу до супермаркету «Фуршет». Частина людей, які прибули на місце збору, одягненні в куртки з нашивками «Національні дружини».

Націоналісти планують провести акцію протесту під будівлями, які належать дружині Олега Гладковського та його сину Ігорю, якого підозрюють у розкраданні коштів «оборонки».

Нагадаємо, журналісти повідомили про розкрадання української оборонної галузі оточенням Порошенка. За даними ЗМІ, син першого заступника секретаря РНБО і друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником розкрадання “оборонки”. Повідомлялося, що Ігор Гладковський, якому на той момент було 22 роки, разом з партнерами організував в 2015 році поставки контрабандних російських деталей для військової техніки.

Гладковський-молодший заявив, що буде судитися з журналістами. Також він сказав, що готовий надати пояснення правоохоронним органам з усіх питань, які порушили журналісти.

Заступника секретаря РНБО Олега Гладковського відсторонили на час перевірки фактів з розслідування. Порошенко підтримав відсторонення свого друга.

В Авакова вже прокоментували оборонний скандал. “Укроборонпром” назвав розслідування “маніпулятивним викладом окремих розрізнених даних”. Кандидат у Президенти Олег Ляшко заявив, що Порошенка необхідно розстріляти, якщо розслідування про розкрадання “оборонки” справжнє.

Ігор Гладковський виявився почесним консулом Сейшельських островів.

Фото – Роман Пєтушков

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>