6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

«Блазень Коломойського»: Валерій Івасюк жорстко висловився про роль Зеленського

Скільки українських виборців підтримають на президентських виборах Володимира Зеленського, настільки Путін та актор Табаков будуть мати рацію щодо України та українців як «недодержави» та «недолюдей».

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив заступник міністра охорони здоров’я України у 2007-2008 роках Валерій Івасюк.

Гість програми, говорячи про рейтинги шоумена Володимира Зеленського, закликав не називати того «клоуном», адже така професія насправді подобається людям, бо покращує їм настрій.

«Кожен король має своїх блазнів. От і Коломойський має свого блазня – це Зеленський. Яка функція Зеленського? Звичайно, вона є. Свого часу та й весь час президент Путін говорить, що Україна – це «недодержава», а актор, який є вже по той бік добра і зла – Олег Табаков, який здебільшого грав негативні ролі…, говорив, що українці – це «недолюди». От стільки людей, які проголосують за Зеленського як Президента України, як кандидата у Президенти України, от на стільки відсотків і Путін, і Табаков будуть праві», – заявив Валерій Івасюк.

Екс-заступник міністра охорони здоров’я України переконаний, що результати голосування стануть перевіркою щодо того, чи «українська держава відбулася, чи громадяни у критичній масі своїй відбулися».

«Оце – функція Зеленського», – резюмував гість програми.

Нагадаємо, нещодавно Українці розповіли, чому голосуватимуть за Володимира Зеленського на президентських виборах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>