5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Бійці своїми життями платять за те, що Зеленський «вчиться», – Ляшко

Володимир Зеленський за місяць на посаді президента не проявив себе як лідер нації та захисник українців, вважає Олег Ляшко.

Більше того, він продовжує політику попередника, підкреслив лідер Радикальної партії.

Про це заявила прес-служба РПЛ.

«Головний плюс Зеленського – він не Порошенко, головний мінус Зеленського – він продовжує політику Порошенка. Зеленський призначає своїх бізнес-партнерів на посади, пропонує шлях капітуляції замість відновлення миру і повернення територій, хоче скасувати закон про українську мову, бо вона заважає його бізнес-оточенню заробляти. Крім того, і в Франції, і в Німеччині Зеленський не зробив нічого, щоб зупинити проросійський реванш. Він не переконав не повертати Росію у ПАРЄ та не будувати «Північний потік-2», – пояснив Ляшко.

Лідер РПЛ запевнив, для нього та його команди інтереси українців важливіші за посади. Саме тому він в опозиції до нової влади.

«Зрозуміло, що досвід – справа наживна, особливо політичний досвід. Але у нас немає жодного дня, щоб вчилися. Люди своїми життями платять за окупацію Донбасу. Ми пропонуємо реальний план відновлення миру і повернення територій, але нас нова влада не чує. Саме тому ми єдина політична сила, яка в опозиції до Зеленського. Всі інші або злилися, або біжать в коаліцію за посадами. Ми не женемося за посадами чи владою. Ми захищаємо Україну. І саме тому ми відверто в очі кажемо Зеленському та новій владі, що вони роблять не так», – зазначив народний депутат.

Олег Ляшко переконаний, місяць на посаді президента – достатній строк, щоб хоча б розпочати обіцяну боротьбу з бідністю.

«Чому Зеленський досі не скасував рішення уряду про підвищення цін на газ? Чому в Європі найнижча ціна на газ за останні 3 роки, а українці на 400 гривень більше з червня платять за комуналку? Де обіцяний кінець епохи бідності? Перемога над бідністю починається із перегляду бюджету, вичищення звідти корупційних схем і підвищення зарплат та пенсій. Перемога над бідністю – це зниження ціни на газ, повернення молоді з-за кордонів, відновлення державних програм лікування онкології, серцево-судинних захворювань, діабету. І саме такий план подолання бідності ми пропонуємо», – підсумував Ляшко.

Раніше голова РПЛ повідомляв, що голову КСУ двічі за останній час викликали в Адміністрацію президента Зеленського.

345 КОМЕНТАРІ

  1. Почему ты молчал при прошение, потому что ты при нем жил как рыба в воде, ты стал работать на на него

  2. Ляшко,дай відповідь тільки на одне питання,де твоя мама пенсіонерка взяла гроші,що накупила стільки нерухомості.А потім вже давай оцінку діям інших.

  3. Скільки ти вже впарюватимеш нам бред-патріот,сам живеш як …,а ми-ніщета,ДАЙ ЗЕЛЕНСЬКОМУ ПОПРАЦЮВАТИ,А ВИ ТВАРІ ВЕРХОВНІ ЗРАДНИКИ,ТІЛЬКИ ПАЛКИ В КОЛЕСА ВСТАВЛЯЄТЕ…ДАЙТЕ ЛЮДИНІ РОЗПОЧАТИ СВОЮ РОБОТУ,ІДІТЬ СОБІ ГЕТЬ НА ЗВАЛИЩЕ-ОБРИДЛИ…

  4. А г же умело Порошенко начал эту войну, пять лет её продлевал. Тогда люди не погибали? Вот только в последний месяц начали?

  5. Ты, сельхоз работник., не чмыри Зе, ты его ногтя не стоишь! Ты баллотировался уже в президенты? Результат помнишь? Видать вы все того созыва психически не нормальны!

  6. Вы бляди с огромным опытом опустили страну в самую жопу, а теперь ищете виноватого.На Чернобыль с лопатами всех.

  7. А ЧЕМ ПЛАТИЛИ РАНЬШЕ,5 ЛЕТ ПОДРЯД, УБИТЫЕ БОЙЦЫ,КОГДА ВЫ СИДЕЛИ В РАДЕ ПОД РУКОВОДСТВОМ СТАРОЙ ВЛАСТИ?
    НЕ СВОЕЙ ЛИ ЖИЗНЬЮ ОНИ РАСПЛАТИЛИСЬ ЗА ВАШЕ МОЛЧАНИЕ И БЕЗДЕЛИЕ???

  8. Ще один правильний. І розумний. Який ніяк до влади не дорветься. Іди геть. Твоя правда вже всіх достала. Як собака яка тільки і вміє що гавкати. Достав уже. Пустодзвін.

  9. Ляшко, тобі треба просто покинути це діло, так як можуть тебе твоїми же вилами, і викинути тебе на сміття!

  10. А порошенко учёный уже был, и сколько погибших?? Ляшко, иди на хер, стареющий педик. Никто тебе не верит, все знают, что ты ахметовский гонорар отрабатываешь. Скот.

  11. Да заглохни уже,мразь поганая !Кому нужны твои пять копеек?!Живете, бляди,на всем готовом, толку от вас,паразитов и трутней никакого,одни неприятности!Такое огромное желание закатать вас в асфальт!

  12. Ты не прав Олег Валерьевич, а что ты зделал, ты своё доверие про@л даже в себя в округе, а за кого округ твой же проголосовал, ты Гнида обсираеш и ставиш палки в колёса. Округ 208 уже не затебя.

  13. А вы твари что делали все эти 5 лет,теперь во всём виноват Зеленский Ляшко ты чмо болотное,идёт война вы все на морях,океанах тогда ты не орал что война идёт ,а теперь такого дурака нужно ещё поискать

  14. Сам навигравав, маму міліонеркою зробив , землі нагребли, нерухомості накупили. А ТЕПЕР ВИНОВАТИЙ ЧИННИЙ ПРЕЗИДЕНТ? ТИ Б З СВОЇМИ ВИГРАШАМИ ДАВНО Б ОСТАНОВИСЬ, БЛА БЛА

  15. ТЫ ,ПИДЛЯШКО ,ПРИ ПОРОХЕ НЕ ЗАМЕЧАЛ СКОЛЬКО ГИБЛО НАШИХ СОЛДАТ ,ИЛОВАЙСК ТОЛЬКО ЧЕГО СТОИТ …

  16. Ну ти ж скотиняка,ви 5 років нічого не робили,хлопці гинули,а ви наживалися,грабували країну і народ а тепер пащеку відкрили.Ляшко а в яку це ти лотерею гроші вигравав?Поділися опитом,напевно в ахметовську.

  17. Здається таке ,що якби ВР згоріла, то ця вся срань ще б три роки сиділа на ппелищі і гпавкала…

  18. А коли при владі були ви з Порошенком то наші бійці не платили своїм життям?Може вам нагадати про Іловайськ,Дебальцеве.кіборги,десантники і ще тисячі інших.Вам якраз підходить роль клоуна.

  19. А ти сука вже був навчиний,чому п’ять років нічого не робив і не пиздів так як зараз…ти кружок членівський….закрий свою помойну яму.

  20. Іди на передову а не тріпай язиком.
    Тільки бачи других.як кажуть чуже видно під лісом а своє під носом не бачиш.
    Унік який.

  21. А ти навчений і вже 5років сидиш на шиїї батьків Сини яких захищають державу і тебе,,клоуна” з вилами і не турбувався за життя військових а лише ,, багатів” ,на одну платню депутата !Тож заклей рота скотчем і потихеньку,поки ще,дихай !!!

  22. Пане Ляшко, вже більше 13 тисяч заплатили життям за той час, що ви протирали штани у Верховній Раді- в найвищому державному органі України, а також під час війни “вигравали в державну лотерею”.

  23. Какие нетерпеливые все. Ну прям не президента выбрали, а старика Хотабыча. “Трах-тибидох” и все враги разбиты, дороги проложены, экономический рост 99%, за один день.

  24. А вы пидоры и не учились а люди богибали на протяжении 5 лет!во всем виноват . Зеленский вам так удобно тварям! Учиться никогда не поздно неучи.

  25. Ещё один Порошенко,где ты был все эти года когда грабили Украину и чему ты научился так-же грабить,а нам врать с трибуны верховной рады. Уйди скотиняка ты уже надоел своими брехнями.

  26. Ляшко чесное слово , ты достал с воим клаунадою .Сколько ты на воровал ты ето знаешь .Откуда ты взял такое состояние , когда твоя мама пинсионерка получает такую пенсию как мы .Перестань устраивать цырк , люди не дурные все понимают .

  27. Да, що ж ти, як шавка скажена , вчепився до людини-і гавкаєш без перестану, щоб тобі заціпило! Ти- пиз… ол, путнього нічого не робиш! Який Дурень голосував і голосує за це чмо хитротрахнуте?

  28. Це вважаю правда. Це головне. Але інші питання життядіяльності держави вирішуються, як у 95 кварталі. ВРУ не прийніла жодного питання, яке ініціював президент. І не тому, що ця рада нікчемна, а тому, що нікчемні ініціативи.

  29. Ти по життю дебіл .Сидиш там як папуга і кричиш а роботи 0.З олігархами мільйони відмиваєш. Жаба давить що не проходишь в парламент.Паскуда.

  30. Зеленский уже б и научился, если бы не вы ублюдки которые, вместо того чтобы несмотря ни на что подымать страну,а вы делаете все наоборот, чтобы показать что он неспособен, готовы пожертвовать народом страны и не только, лижбы были не тронутый ваши схемы.

  31. А чому мовчали як загинули такі молоді міцні хлопці десантники в Іловайському котлі і скільки їх загинуло серце кров’ю обливається тоді де був язичок?.Чому не розслідували це ж були зрадники які загубили таких синів.Ми вже добре знаємо на що ви здібний мовчати і не кричати бо вже набридло.

  32. Тебе жаба душить, в депутати не йдеш…..місяць дуже малий строк для зрушень, адже навколо позбирались джмілі, які не дають працювати, Май терпіння, 100 днів і побачиш його кроки роботи.

  33. На людях вчитися не можна!!!! Перш ніж йти в президенти, слід було вчитися. Ви його порівнюєте з Рейнаном? Так Рейган більше 30 років був у політиці, і 16 років готувався до президентства.

  34. Хто б вже казав, мама має таке багатство, що ні одному пенсіонерові не снилося, воно ще гавкає,мабуть вже на зможе в лотерею вигравати скотиняка

  35. Діна Ботвіна Если б всех с В Р отправляли туда без охраны и личных палаток,или их детей. Так наверное б действовали и думали как прекратить эту войну

  36. Усіх хто був при владі до зеленого до відповідальності це попередні довели України до цього а п зеленський має відповідати ні ти ляшко порошенко янукови Ющенко ваші підлеглі повині відповісти за злочини

  37. Коли вже пан Ляшко буде думати перед тим як щось сказати.Зеленський тільки прийшов до влади а бійці платять своїм життям вже 5 років.

  38. ЯКА ТВАРЮКА ЦЕЙ ЛЯШКО!ХТО ВЧИТЬСЯ,ЯКІМИ ХТО ЖИТТЯМИ ПЛАТИТЬ ???.
    ЧОГО ТИ ПІ —–РАС МОВЧАВ КОЛИ СОТНЯМИ ГИНУЛИ,В КОТЛАХ,В ЛІТАКАХ,В АЕРОПОРТУ,ТОДІ СПЕЦІАЛІСТИ , ГРАМОТНИЙ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧ ПОРОХ БУВ НЕ ВЧИВСЯ,А ТЕПЕР, ЩО ВІЙНА ЗАКІНЧИЛАСЯ, НІ ,АЛЕ ГИНУТЬ НАБАГАТО МЕНШЕ !!!

  39. Так поможіть йому ,ви ж народні і все знаєте.Та біда ,що він не для вас це робить і тому ви його ладні роздерти.Приказка є-не все коту масляна.Треба і вам вчитись за працю отримувати,а не за безцільну балаканину.Знаєте і можете ,а війну допустили.Брехуни ви і злодії.Ніякі ви не народні,ви антинародні.

  40. А скільки ви погубили життів за п’ять років , перебуваючи у владі. Тринадцять тисяч вбитих та шістдесят тисяч скалічених .І ще свій рот відкриваєте до Зеленського. Стуліть пельку і дайте людині працювати.

  41. На жаль вони платили коли при владі ви сидите 6 – й рік і все знаєте як робити. Так що писок закрий і не світи. Очі втомилися від вас.

  42. У вас було 5 років часу зробити усе можливе і неможливе аби негинули люди . Зспокойтесь і незаважайте президенту Володимиру Олександровичу розгрібати те що ви за .пять років натворили!

  43. А раніше вони за що гинули? За твої кишені,дрань ти така.Це ж ви ,собаки.розвязали цю війну.Вже давно був би кінець війни,ще після Словянська,але ж ви немогли нажертися,а тепер звинувачуєте Зеленського,ану тварюки від корита відійдіть.

  44. Да що долбойобка слухать мати миліонерша на пенсії ти придурок скажи де вкрав. Ааааа голосування в пиздораді добре платили тварь

  45. Я, взагалі, не розумію для чого Ляшка запрошують на ТБ і беруть інтерв*ю в Раді.Він же меле одне і те саме. Може у нього це на диктофон записано?Що пане Ляшко зробили ви для країни за скільки років у ВР, крім того, що кричите як вам болить за народ?Уже набридло слухать.

  46. Ну що скажеш на це ? Хворий чи як ? Війна іде шостий рік, а президент тільки місяць. Де він був всі роки . Чи Ахметов за це не платив ?

  47. Бійці платять житям за те що Порошенко на війні поповнював свої статки і не він один.Так що хай Ляшко закриє свою коробочку.Звик за бабки голосувати і тявкає.

  48. На п’ять років тебе заціпило, мовчав ,все влаштовувало,і ніхто не гинув?А зараз прорвало?За роки перебування у ВР навчився язиком плескати?Ні стида,ні совісті!Зійди з ти арени, надоїло твоє базікання!

  49. Этот вопрос себе задавайте – почему 5 лет гибнут наши парни? Когда ответите без вранья, тогда с других спрашивайте
    Что такое месяц по сравнению с пятью годами?

  50. ПРИДУРОК,бійці вже 5років платять життям,а ця наволоч така як ти сидиш в раді і ніфіга не робить.і ти за 5р. нічого не навчився.бо бездарь не навчиться ніколи.

  51. Ото змій гадючий!Сиділо п’ять років нічого не зробило для людей,а тепер гадить нового президента?Який Ахметовський шакал падлючий!Ганьба!

  52. Шут гороховый.Кто больше заплатит , за того глотку рвет.Идите пане Ляшко, а то спираемой за 1 миллион грн. выигрыш в лоторею, там и еще что нибудь всплывет.

  53. Бесит, когда их мамы то миллион на залог дадут, то хатыну за несколько купят. Глазки бесстыжие: моя мама всю жизнь работала, мол. А наши чем занимались – 40 лет стажа и минималка. Достали уроды.

  54. Бійці своїми життями платять за те, що ти теж заробляєш на їхній крові, і хватить піаритись, надоїли вже гірше редьки гіркої, одні балачки.

  55. Андрій Зубчук а ви читали ті ініціативи,, зняття недоторканності з депутатів це не головне,не смішіть шановний,в всьому світу депутати такі ж самі люди ,а в нас царьки ,на засідання не ходять,а зарплату отримують

  56. А,пан Ляшко,п’ять років учився на те,щоб бігати з вилами і корів цитувати,бо на більше він не здібний,зате дуже любе давати оцінку іншим людям..

  57. Скільки це не виховане буде лити бруду, де совість геть затямило мізки грішми. Добре було вигравати в лотереї від Ахметова. Люди думаємо коли будем обирати до влади

  58. А валєрік Вилас “наВИЛИВ” за наші мозолі статки-хороми,а тут розпинається,як він “захищає” бідних-знедолених пенсіонерів!Ну,”ісьціній ” Робін-ВИЛ в Україні!)))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>