9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко: Голову КСУ двічі за останній час викликали в Адміністрацію президента Зеленського

Олег Ляшко має сумніви щодо об’єктивності майбутнього рішення Конституційного суду про розпуск парламенту.

Про це політик заявив в ефірі телеканалу «112 – Україна». Лідер Радикальної партії стверджує, що на суддів КСУ чиниться тиск з боку президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«За моєю інформацією, голова Конституційного суду Наталя Шаптала мінімум двічі за останній час була в Адміністрації президента. Що вона робила на Банковій у той час, коли в КСУ оскаржується указ Зеленського? Я стверджую, що сьогодні на суддів Конституційного суду чиниться шалений тиск, щоб приховати порушення Конституції Зеленським. І голова КСУ особисто бере в цьому участь», – розповів Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, українці мають право знати підстави цих зустрічей і закликав їх учасників до відкритості.

«Чому Зеленський зустрічається з головою Конституційного суду і ніхто про це не знає? Де обіцяні українцям відкритість і відсутність тиску на чиновників, суд, посадовців? Чим тоді Зеленський відрізняється від Порошенка? Він так само, як і попередник, викликає голову Конституційного Суду на Банкову, щоб розказувати, яке має бути прийнято рішення? Я дуже чекаю, що сам Зеленський або сама голова Конституційного Суду повідомить громадськості, що вона робила в Адміністрації президента, з ким вона зустрічалася і які теми обговорювала», – підкреслив Ляшко.

Раніше ЦВК зареєструвала партійний список Радикальної партії.

41 КОМЕНТАРІ

  1. Нечего визжать! ВР давно надо распустить. У Парубия и покойник зарегистрирован был и работал. Так что хватит верещать!

  2. А тебе то что.большая зеленая жаба давит .5 раз не прошел в президенты а зеленский с первого раза и 73%.как такое пережить .Да пан ляшко

  3. По себе судит. Почему же сам не отчитывается зачем бегает по своим спонсорам,а президент Ляшку не подотчетный и вообще много будешь знать быстро состариться.Располагать много информацией может подвести к опасной чистке оружия

  4. Розслідування від ЦРУ 24-канал. Злочинно-Корупційні СХЕМИ місцевої влади під “кришуванням” нардепа від БПП. (незаконне Підривання – Добування – Перероблення граніту на території села Соснівка поряд з житловими будинками)
    ВІДЕО 2018р.-2019р. ➡️ https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ

    1+1 ТСН Незаконний Видобуток-Переробку граніту в селі Соснівка Макарівського району Київської області ВІДЕО 2016року ➡️ https://youtu.be/3iYvy-gsGw8

    Засновник ТОВ Енергетична група Кулачик Ю.М. Фігурант розслідування ➡️ https://far.chesno.org/case/385/
    Біографія ➡️ https://opendatabot.ua/c/30782182

    На кар’єр звозять людей яких “переодягають” під місцевих жителів села Соснівка та з допомогою місцевої влади всюди вказують що якби на кар’єрі працює “50 чоловік місцевих жителів”
    Представники ТОВ Енергетична група на протязі понад 11-років постійно видумують різні схеми для затягування часу щоб як змога більше незаконно Підірвати – Добути – Переробити граніту саме на території села Соснівка “частина незаконно діючого Соснівського Державного гранітного кар’єру” ось тому і оренду не укладають з селом Соснівка щоб кар’єр залишався Державним.
    Сам кар’єр відкрито з 1954-року тоді було проведено геологію та експертизу надр та дано ліцензію на 50-років кар’єр мав бути закритий ще в 2004-2005році

    2019рік червень фірма ТОВ Енергетична постійно таємно Підривають – Добувають – Переробляють граніт на території села Соснівка попри заборони продовжує незаконно стояти та працювати Електричний ЗАВОД для переробки граніту який встановлений ТОВ Енергетична група на території села Соснівка “на частині Соснівського Державного гранітного кар’єру”.
    (задача правоохоронців та місцевої влади робити все щоб не було жодних доказів)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>