13.2 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Бєлов vs Тищенко: політичне пекло на 223-му окрузі

З особистих джерел ІНФОРМАТОРУ стало відомо ім’я третього кандидата в боротьбі за лідерські позиції серед виборців Шевченківського району столиці.

Так, у запеклому конкурентному середовищі у якості представника команди діючого президента Зеленського за місце народного депутата буде змагатися відомий ресторатор Микола Тищенко. Таким чином, у скандально відомого нардепа Юрія Левченко та його головного конкурента, “політика нового покоління” – Ігора Бєлова, з’являється ще один, не менш сильний в медіа-просторі, але досить необізнаний, (на перший погляд) в політиці кандидат.

Однак, за примарною обкладинкою у вигляді популярності в медіа-просторі та підтримки фанатів, ховається дещо інше, а саме кримінальне минуле кандидата, в якому Тищенко був членом організованого злочинного угрупування.

“У 1988 році ще зелений Тищенко зв’язався з ОЗУ Савлохов. Там він дорослішав в прямому і переносному сенсі, доріс до бригадира. Потім, правда, Коля зрозумів, що ОПГ йому не вигідна і з шумом пішов. Умовляння “братів” на нього не подіяли, банда залишилася в минулому, а сам Тищенко довго ходив виключно з охороною “, – повідомляє Znaj.ua.

Нагадаємо, націоналісти підуть до Ради у списку “Свободи”.

14 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>