9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Націоналісти підуть до Ради у списку “Свободи”

На дострокових парламентських виборах ВО “Свобода”, Нацкорпус, “Правий Сектор”, “Державницька Ініціатива Яроша”, ОУН та Конгрес Українських Націоналістів йдуть спільним списком.  

Список очолить лідер “Свободи” Олег Тягнибок, – пише УП.

До першої п’ятірки списку увійшли лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький, командир “Української Добровольчої Армії” Дмитро Ярош, голова “Правого Сектора” Андрій Тарасенко та віце-спікер ВР VII скликання Руслан Кошулинський.

Також під час з’їзду було затверджено список кандидатів у одномандатних мажоритарних округах.

На вибори націоналісти йдуть із програмою “Україна – понад усе!”.

Нагадаємо, партія “5.10” Балашова відмовилася від участі у виборах.

31 КОМЕНТАРІ

  1. Лідером націанального руху України має стати Ярош Дмитро, єдиний хто з 14 року воює з ворогами зовнішними,і знає що робить з ворогами в середені України, як лояльно люди не ставляться до “Свободи” але мовчання під час акцій “білої воші”, зустрічи Тягнибока з лепен яка кормиться грошима кремля не додає виборців ” Свободі” ,обєднання націаналістів має буть навколо “Правого Сектору і Яроша Дмитра.”

  2. Сама, суко, рашистка!!! Краще мовчи мразь!!! Вже вибрали барани гідранта контрибуції – ,,нє стрелять в отвєт…” На гілляку вас всіх кацапотупориломорда козлото!!!

  3. Нахуй цих ґандонів і яникового тягнибика посилати всім і в рот їм надавати вмісці з ярошем підером, це ці підерюги на сході все наробили недоєбані!

  4. Nikolay Kasyanenko Ви праві, дуже ми м’якосердні… Ліс вирубують – можновладці кишені набивають… Ті, хто розстрілював Майдан – гуляють на волі… Мажори на автомобілях несуть людям смерть і залишаються без покарання… Може досить терпіти..? Але я не потерплю, щоб якась мразь мене обзивала ,,порохоботом чи фашистом”!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>