9.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Береза прокоментував погрози Кадирова про ляпас

Позафракційний народний депутат Борислав Береза вважає, що йому немає за що вибачатися перед ведучою пропагандистських програм на російському телебаченні Ольгою Скабєєвою.

Конфлікт між Березою та Скабеєвою стався в кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) через те, що Скабеєва перебивала і заважала спілкуватися з пресою віце-спікеру Верховної Ради Ірині Геращенко. Береза відтіснив Скабєєву і став між нею та Геращенко.

Після цього Кадиров написав у своєму Telegram-каналі, що Береза повинен «належним чином вибачитися», бо в іншому разі «знайдеться справжній чоловік, який вліпить дзвінкий ляпас» українському депутату.

Береза заявив, що, на його думку, Служба безпеки України має визначати, чи є слова Кадирова погрозою, – передає Громадське.

«Я вважаю, що якщо би щось було більш-менш серйозне, вони мені б повідомили», – додав він.

Також Береза наголосив, що він вважає, що йому немає за що вибачатися.

На запитання, чи думав він про охорону, депутат відповів: «Я ходжу по вулицях Києва сам, без охорони, використовую як свою автівку, так і громадський транспорт. Чому я повинен щось змінювати?»

Нагадаємо, 24 січня в ПАРЄ лідер Радикальної партії Олег Ляшко поставив на місце російську пропагандистку Скабєєву. Окрім того, депутат від БПП Олексій Гончаренко подарував їй туалетний папір.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>