5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Кадиров погрожує українському депутату через пропагандистку Скабеєву

Лідер Чечні Рамзан Кадиров пригрозив депутату Верховної Ради Бориславу Березі “дзвінким ляпасом”, якщо той не вибачиться перед російською пропагандисткою Ольгою Скабеєвою.

Кадиров написав про це в Telegram-каналі kadyrov_95.

“Український депутат і член делегації в ПАРЄ Борислав Береза штовхнув і образив у стінах міжнародної організації журналістку Ольгу Скабеєву. Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Скабеєвою, обов’язково знайдеться справжній чоловік, який будь-де його дістане і з розмаху вліпить дзвінкого ляпасу!” – написав лідер Чечні.

На думку Кадирова, якщо подібний інцидент стався б проти української журналістки в Чечні чи іншому регіоні Росії, то про це “гудів би весь західний світ”.

“В один голос бемкали б про права людини. А тепер, коли в ПАРЄ застосували силу до російської журналістки, мовчать, ніби в рот води набрали”, – зазначив Кадиров.

24 січня у Парламентській асамблеї Ради Європи російська пропагандистка намагалася спровокувати українських депутатів. Скабеєва провокативно й агресивно намагалася втручатись у спілкування Ірини Геращенко з українськими журналістами. Нардеп Береза фізично прикривав Геращенко та заблокував доступ до неї пропагандистам.

Нагадаємо, Ляшко поставив на місце російську пропагандистку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>