8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Бекіров – адвокату: Зроби щось, інакше я просто помру

Стан здоров’я кримськотатарського активіста Едема Бекірова, обвинуваченого в незаконному зберіганні боєприпасів і вибухівки, стабільно тяжкий.

Про це в коментарі Крим.Реалії розповів адвокат Бекірова Іслям Веліляєв на засіданні громадського об’єднання «Кримська солідарність».

«Йому дуже погано. Я бачив його вчора: обличчя набрякле, постійна задишка, бронхи забиті, каже, що зовсім не відчуває пальців ноги. Його підсадили на інсулін і вливають величезну кількість, посилаючись на протокол лікування. Хоча до затримання він підтримував цукор у крові за допомогою таблеток. З кожним місяцем дозу тільки збільшують, підшлункова залоза вже не витримує. І це крім величезних проблем із серцем», – розповів Веліляєв.

За словами адвоката, 14 травня йому мали зробити спірографію в лікарні Семашка. Це процедура дасть змогу оцінити ефективність лікування. Однак лікарі зволікають, оскільки, на думку адвоката, не хочуть підтверджувати неспроможність методу лікування. «Я не знаю, як людина може так довго триматися. Його сили закінчуються. Едем-ага сказав мені: «Іслям, зроби щось, мені треба вийти, інакше я просто помру», – сказав адвокат.

Раніше в травні кримськотатарського активіста Едема Бекірова вивезли на обстеження в клінічну лікарню імені Семашка в Сімферополі.

Раніше ми розповідали, як Вакарчук зачитав на «Книжковому Арсеналі» листи політв’язнів Сенцова і Гриба.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>