13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Батьки отримали попередження: у Великій Британії знову розпочалася хвиля смертельної гри Момо

Поліція і школи у Великій Британії надсилають попередження для батьків у соціальних мережах після того, як інтернет-гра Momo знову з’явилася у WhatsApp.

Про це повідомляє CBS News.

Про Momo game стало відомо у всьому світі минулого літа. Спочатку гра вважалася обманом, швидко ставши поширеним мемом. У серпні 2018 року правоохоронні органи розслідували вплив Momo на смерть 12-річної дитини в Аргентині, що стурбувало батьків у всьому світі через потенційну небезпеку цієї гри.

Momo закликає учасників виконувати різні завдання, якщо вони хочуть уникнути “прокляття”. Врешті, гра закінчується тим, що Momo каже учаснику покінчити з життям і записати це в соціальних мережах.

Як і більшість мемів, Momo challenge зник після того, як став вірусним. Але цього тижня батьки по всій Великій Британії знаходять гру в WhatsApp, а також приховані анімаційні відеоролики для дітей в соціальних мережах.

“WhatsApp глибоко піклується про безпеку наших користувачів. Будь-який номер телефону легко заблокувати, і ми рекомендуємо користувачам повідомляти нам про проблемні повідомлення, щоб ми могли вжити заходів”, – заявив представник WhatsApp.

Правоохоронні органи також відзначили, що батьки повинні зосередитися на ситуації. Школи по всій Великій Британії також попереджають батьків про потенційну небезпеку вірусних відео.

Як повідомлялося раніше, дівчинка намагался закінчити життя самогубством через гру “Момо”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>