10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Балуху продовжили утримання в штрафному ізоляторі

Український активіст Володимир Балух, якого з 4 квітня 2019 року тримають у штрафному ізоляторі колонії № 4 м.Торжок, буде знаходитися в умовах ШІЗО російської в’язниці до 31 травня.

Про це повідомила російська правозахисниця Вікторія Івлєва у Facebook.

“Єпископ Григорій Міхнов-Вайтенко, який спробував минулого тижня відвідати Володимира Балуха, але не був допущений до нього керівництвом ВК-4 Торжка через те, що Балух знаходиться в ШІЗО, а відвідання священиком, на думку керівництва, ШІЗО не можливе, додзвонився до ВК-4. Як його запевнили під час минулого невдалого візиту, Балух мав вийти з ШІЗО дев’ятнадцятого числа, от єпископ і намагався дізнатися, коли ж можна буде нарешті приїхати до Вови. Отця Григорія з’єднали з відділом безпеки та оперативної роботи, і черговий капітан, зв’язавшись з кимось по внутрішньому зв’язку, повідомив, що … Балух у ШІЗО до 14 годин 45 хвилин тридцять першого травня”, – повідомила Івлєва.

За її словами, українцю могли дати новий термін перебування в ШІЗО, при цьому вся пов’язана з Володимиром Балухом інформація тримається в секреті.

“Виходить, ніби як, не закінчивши один термін у ШІЗО, Вова отримав нове покарання, круто, чи не так? Дізнатися, чому, за що, як таке взагалі можливо, чи виходив Вова з камери штрафного ізолятора хоча б на кілька хвилин і чи отримав Балух зрештою посилку від родичів, яку через постійне перебування в ШІЗО йому ніяк не видають, єпископу не вдалося”, – написала правозахисниця.

Раніше ми повідомляли, що Сенцов пише оповідання в російській колонії і чекає книгу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>