12.2 C
Kyiv
Середа, 17 Квітня, 2024

Балашов запропонував не платити Коболєву зарплату

Не потрібно багато розуму, щоб прийти на чуже підприємство й почати підвищувати заробітну плату, бо ти молодий і нахабний.

Це зауважив політик Геннадій Балашов у ефірі на телеканалі ZIK.

Політик підкреслив, що допоки в Україні існує такий великий держсектор, країна приречена на бідність.

«Державні підприємства, яких в країні 3,5 тисячі, роблять із людей жебраків. Якщо розглядати НАК «Нафтогаз» з її величезними зарплатами, то це державне підприємство й монополія. А тому там не може бути ефективності чи неефективності.

Цікаве питання – якби Коболєву взагалі не платили зарплату, то він буде ходити на роботу? Та він туди просто бігатиме! Адже там зовсім по-іншому заробляють гроші. В одному місці закривають очі на те, що виводили гроші через фірму-прокладку, в іншому – забули побачити державне обленерго», – підкреслив Геннадій Балашов.

Він додає, що сам Прем’єр-міністр визнає те, що 85% державних підприємств є збитковими, але однаково з ними нічого не роблять: «Чому? А тому що їхні люди сидять на потоках і викачують із держави гроші!» – наголосив Балашов.

А тому поки в Україні існують 3,5 тисячі держпідприємств, констатує політик, доти існуватимуть і корупційні механізми.

«Не потрібно багато розуму, щоб прийти на чуже підприємство й почати підвищувати заробітну плату, бо ти молодий і нахабний. І жодною ефективністю у Нафтогазі й не пахне – моя собака і то краще б керувала компанією», – вважає Генадій Балашов.

Раніше ми писали про те, як економіст Сергій Фурса спрогнозував популізм від новообраного президента Володимира Зеленського.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>