10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Економіст спрогнозував популізм від новообраного президента

Після запуску ринку електроенергії, нова влада Зеленського намагатиметься усіма способами стримати зростання цін, що в принципі буде дуже важко зробити.

Це зауважив інвестиційний банкір Сергій Фурса у ефірі на телеканалі ZIK.

Пан Фурса зазначив, що якщо й очікувати на популізм від новообраного президента Володимира Зеленського, то він стосуватиметься не субсидій та газового тарифу, а ринку електроенергії.

«Із 1 липня цього року в Україні має запрацювати ринок електроенергії, а це так чи інакше має призвести до зростання цін. Натомість нова влада Зеленського намагатиметься якимось чином стримати зростання, що в принципі буде дуже важко зробити, оскільки це – частина співпраці з Європейським Союзом згідно з Третім енергопакетом», – пояснив Фурса.

Такі дії нової влади можливі через те, що представники їхньої команди від самого початку появи ініціативи були проти запуску ринку електроенергії в Україні.

«Умовна група «Слуги народу» завжди була зацікавлена в цінах саме на електроенергію, оскільки тут співпадають інтереси пана Коломойського й популістичні інтереси Володимира Зеленського», – зауважив Сергій Фурса.

Нагадаємо, 20 травня у центрі Києва очікується масштабне обмеження руху через інавгурацію новообраного президента.

10 КОМЕНТАРІ

  1. Таких всяких “спуцілістів”навколо і кожне меле всяку бредню.А ти порадь щось корисне,дієве ,коли такий розумний.А лопотіти язиком то не робити.А робити ,що сам презедент буде??Якщо всі ці розумники будуть таке всяке роздмухувати,діла не буде.Не дадуть толком щось зробити.Все буде упиратись у “розумнмх”політиків,економістів і всяких бариг.Руками і головою не дадуть робити.Тоді і будуть кричати ,а ми ж казали,що він не зробить нічого.То чого пищать ?Бо думають ,що дуже розумні.Лиш є ще мудріші від вас.Можливо не дуже відомі,але не менш розумні.Поживемо-побачимо.

  2. А Петя не популист был? Для народа ЛАПША НА УШИ регулярно вешалась))) Народу лозунги и УРЯ УРЯ) а себе офшоры и воровство на всем на чем только можно…

  3. Борис Сидорук Эксперт финансовый он как раз и не плохой. Другое дело часто путает берега. Конюктурщик, петро дал видимо больше?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>