6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Антонищак Андрій Федорович

Антонищак Андрій Федорович – Народний депутат України, член депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка», член Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.

original-1433846509

Фото: vidomosti-ua.

Народився 23 червня 1969, Новий Розділ  Львівської області, – повідомляє Вікіпедія.

Освіта

З 1976 по 1986 навчався в Новороздільській середній школі № 3. З 1986 по 1991 навчався в Львівському технікумі механічної обробки деревини по спеціальності технік–технолог меблевого виробництва. У 2005–2009 — Міжрегіональна академія управління персоналом, бакалавр, потім спеціаліст за спеціальністю «Управління персоналом та бізнесом».

Кар’єра

Трудову діяльність розпочав у 1991 році в МП «Розділ». Працював: ТзОВ «Н. Р. Трейд ЛТД» — комерційний директор; ПП «Владокс» — заступник директора; ПП ТВ «Галм’ясоком» — директор роздрібної торгівлі; приватний підприємець.

Громадська діяльність

Голова громадської організації «Я — львів’янин», завдяки об’єднанню підприємців вдалось відстояти близько 10 тис. робочих місць для львів’ян. Координатор Всеукраїнської акції «Ні банківському свавіллю», результатом якої було пом’якшення політики банків щодо вкладників. Юридична приймальна, що була створена ГО «Я — львів’янин», безкоштовно надала сотні консультацій та відстоювала права львів’ян у стосунках з банками. Член громадського об’єднання «Спільнота», заступник голови територіального відділу Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціації платників податків України» у Львівській області, член координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській обласній державній адміністрації, помічник депутата ЛМР Юрія Кужелюка.

Бере участь у діяльності партії Громадський рух «Народний контроль».

В 2014 обраний до Верховної ради Укра по загальнодержавному багатомандатному округу від партії «Блок Петра Порошенка» (номер у списку 39).

Декларація про майновий стан і доходи

Згідно з декларації за 2013 рік. Загальна сума сукупного доходу 693236 грн. (членів сім’ї 820358 грн.) Заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору 0 грн. (членів сім’ї 0 грн.)

Дохід від провадження підприємницької та незалежної професійної діяльності 693236 грн.

Особисте життя

Одружений, має двох дітей.

Нагороди

Медаль «За військову службу Україні» (29 вересня 2014) — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>