14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Активісти вийшли на Майдан з вимогою до ЦВК

У Києві відбувся мітинг проти проросійських сил в Україні. Блогер Антон Візковський та журналіст Олександр Мельник зібралися на Майдані незалежності, щоб озвучити свої вимоги до ЦВК.

Активісти заявили, що ЦВК скасувала реєстрацію в кандидати в нардепи Анатолія Шарія та Андрія Клюєва. Проте кум Путіна Віктор Медведчук та депутати ОппЗЖ все ще можуть опинитися у парламенті, — повідомляє ІНФОРМАТОР.

“Сьогодні ми зібралися на легендарному Майдані, щоб висловити свій протест проти проросійських посіпак, які наразі підіймають голову в Україні. Нещодавно відбулася акція проти Шарія та господина Клюєва. Але забули згадати таких одіозних політиків як Віктор Медведчук та депутатів “Опозиційної платформи За життя”. Вони крали бюджетні кошти, вони просували проросійські смисли, вони виступали проти Революції Гідності. Ми закликаємо ЦВК зняти їх з реєстрації”, — заявив блогер Антон Візковський.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/1798099853626795/

Раніше політичні експерти висловили своє занепокоєння у ймовірному реванші проросійських сил.

Прес-секретар Нацкорпусу Роман Чернишев заявив, що кум президента РФ Владіміра Путіна Віктор Медведчук визначив проектом свого життя знищення України як держави.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>