19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ми проти Медведчука як явища в суспільно-політичному житті України, – Чернишев

Кум президента РФ Владіміра Путіна Віктор Медведчук визначив проектом свого життя знищення України як держави.

Про це у коментарі кореспонденту ІНФОРМАТОРа заявив прес-секретар Нацкорпусу Роман Чернишев.

“Національний корпус та інші партії, об’єднання націоналістів, сьогодні прийшли під Адміністрацію президента, тобто під Офіс президента, як він тепер називається, з вимогою. Після того, що відбулося сьогодні, коли Медведчук полетів на переговори до терористів-сепаратистів. На яких підставах невідомо, з яким мандатом невідомо, але нібито звільняти наших заручників. Ми прекрасно розуміємо, що це зроблено під вибори, щоб показати себе як ефективного переговірника-миротворця. Ми проти того, щоб ці справи вирішував Медведчук, тому що він дорівнює Путін, а Путін дорівнює війна. Медведчук – це людина яка прямо ненавидить все, що пов’язане з Україною, його проект життєвий – це проект знищення України як держави. Він працює над цим, він створює п’яті колони політичні і веде їх до парламенту, він скуповує телеканали для того, щоб в медійному просторі просувати ці ідеї і сьогодні він підбурює суспільну свідомість в тому, щоб його визнали якимось там ефективним миротворцем. Він привів війну в Україну”, – зазначив Чернишев.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/582984109172892/

Прес-секретар Нацкорпусу також озвучив вимоги до новообраного президента Володимира Зеленського.

“Ми вимагаємо від президента Зеленського принаймні визнати цей факт публічно, висловитися проти. Хай прямо скаже, що Медведчук – це ворог України. Хай дасть команду Службі безпеки України. Бо перший заступник – його друг Баканов, хай піднімуть всі справи, хай займаються плотно Медведчуком, тому що там є чим займатися. За рахунок чого і як він скуповує всі телеканали, нібито Тарас Козак це робить, але ми всі знаємо, що це робить Медведчук. В усіх нормальних країнах цими питаннями займаються спецслужби, не активісти, не політики, не медіа, навіть не поліція, а спецслужби. Ми вимагаємо, щоб після того, як Порошенко пішов від влади, щоб спецслужби стали спецслужбами а не якоюсь гвардією Порошенка, як це було колись. І це пряма юрисдикція президента Зеленського. Тому ми сьогодні прийшли. Якщо вони не будуть нас чути, ми будемо говорити гучніше і градус радикалізму буде наростати. Ми проти Медведчука як такого явища взагалі в суспільно-політичному житті України”, – резюмував активіст.

Нагадаємо, сьогодні Національний корпус та Національні дружини провели акцію протесту “Хто такий Медведчук” під Адміністрацію президента Зеленського.

38 КОМЕНТАРІ

  1. Вероника Верёвкина
    Кто ты такая, чтобы задавать такие вопросы и тем более за Медведчука предателя защищаться?!
    Его место возле кума – убийцы! Пророссийская марионетка!

  2. Это, сегодня, ползучая контрреволюция из недобитых в 14 году. В Украине достаточно сил желающих реванша и толерантное отношение к ним может закончиться тем, что в один прекрасный день, мы все благодаря им окажемся уже в составе рашки. Так уже было в 1918 -1920 году. Не научились ни чему.

  3. Медведчука и всех изменников и предателей судить. Понятно , что под прикрытием договоров с Путиным и Донбассом они снова хотят завести российских ставленников на ключевые должности , чтобы добить Украину окончательно. А бубуси и дедуси вновь за них собираются голосовать. Им не нужен мир и независимость Путин видит только как побыстрее истребить нас. Украина – это то что мозг ему вынесло. А какого президента выбрали ? Снова Путину не понять нас. Украина пока существует не даст покоя хозяину Кремля.

  4. Якщо захворювання із діагнозом,,медведчук” неможливо вилікувати консервативно то потрібно підбирати більш ефективні методи.

  5. Ах как мы возмущены и главное президент
    Зе, это возмущение и какое то дерганье новая серия, которая давно прочитала и подписа и Кремлем и офисом и пятой колой.
    Все сшить белыми нитками на черном теле договоренностей.

  6. Против Медведчука, ну, и хорошо. Но почему не у офиса Медведчука, его каналов , в конце концов у него под домом? Или заплатили только, если у АП?

  7. Таня Зущик продажные скоты-это те , кого вы привели к власти после майдана, а страну к войне!

  8. конечно заплатили. Вглядитесь в эти рожи-где Вы видите принципы? Не нравится как Медведчук-пиздуй в Луганск и освобождай с оружием. Попытайся.

  9. Якщо ви проти Медведчука так ідіть під стіни його офісах і там йому це говоріть,а неперекладайте на чужі плечі так як це роблять багато. Кожний нехай відповідає за себе.

  10. А вы чем занимаетесь в то время когда не носите гробы,какие именно вашу обязанности вы боитесь что война закончится и придется искать работу а работать не хочется

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>