2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Активіст Стерненко подає до суду на телеканал NewsOne і Портнова

Одеський активіст Сергій Стерненко подає до суду на телеканал NewsOne і ексрадника Віктора Януковича Андрія Портнова, щоб захистити свою честь і гідність.

Про це він написав у Facebook.

«Мені набридло, що регіонал на каналі Медведчука вчить нас, як жити, обливає мене брудом і відверто бреше. Замість того щоб свідчити на лаві підсудних, Портнов взявся допомагати виконавцям замовного невдалого вбивства мене. Я прекрасно знаю, що Портнов може впливати на судову систему, а тому процес проти нього буде ще більш цікавим», — написав він.

Стерненко зазначив, що сам представлятиме в суді свої інтереси.

Причиною позову стала заява Портнова в ефірі телеканалу NewsOne. Він сказав, що Стерненко «скоїв умисне вбивство особливо небезпечним способом у центрі міста Одеси».

Нагадаємо, на Сергія Стерненка, відомого за своєю проукраїнською позицією, було скоєно три замахи. 7 лютого 2018 року Стерненко після першого нападу отримав струс мозку, а також різану рану лівого стегна. 1 травня того ж року в нього стріляли з газового пістолета. Стерненка поранили у потилицю, але він зміг затримати нападника. 25 травня в Одесі на Стерненка напали втретє. При самозахисті він смертельно поранив одного з нападників.

Раніше ми писали про те, як у центрі Києва розпочалася акція протесту, учасники якої вимагають скасувати реєстрацію кандидатами в народні депутати України колишнього соратника Януковича Андрія Клюєва та блогера Анатолія Шарія.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>