19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Абсолютна більшість українців переконана, що Порошенко знав про розкрадання «оборонки», – опитування

Абсолютна більшість українців переконана, що Петро Порошенко знав про схеми з розкрадання коштів в оборонній сфері людьми з його оточення.

Про це свідчать результати опитування видання ІНФОРМАТОР на своїй сторінці у Facebook.

На питання «Як ви вважаєте, чи знав Порошенко про «відмивання» коштів у оборонній сфері?» 92% респондентів відповіли «Так».

Лише 8% опитаних вважає, що президент нічого не знав про незаконні схеми з розкрадання державних коштів, призначених на посилення обороноздатності ЗСУ.

Наразі в голосуванні вже взяли участь майже три тисячі людей. Опитування досі активне.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/posts/2410730952547581

Нагадаємо, журналісти повідомили про розкрадання української оборонної галузі оточенням Порошенка. За даними ЗМІ, син першого заступника секретаря РНБО і друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником розкрадання “оборонки”. Повідомлялося, що Ігор Гладковський, якому на той момент було 22 роки, разом з партнерами організував в 2015 році поставки контрабандних російських деталей для військової техніки.

Гладковський-молодший заявив, що буде судитися з журналістами. Також він сказав, що готовий надати пояснення правоохоронним органам з усіх питань, які порушили журналісти.

Заступника секретаря РНБО Олега Гладковського відсторонили на час перевірки фактів з розслідування. Порошенко підтримав відсторонення свого друга.

В Авакова вже прокоментували оборонний скандал. “Укроборонпром” назвав розслідування “маніпулятивним викладом окремих розрізнених даних”. Кандидат у Президенти Олег Ляшко заявив, що Порошенка необхідно розстріляти, якщо розслідування про розкрадання “оборонки” справжнє.

Ігор Гладковський виявився почесним консулом Сейшельських островів.

64 КОМЕНТАРІ

  1. они по очериде. приходят к руководству. и по пятилеткам грабят. нас с 1917года!! все прекрасно знают и осведомлены!! помню в 1972 году. говорили за продажу ширки. вот милиция выявляет невкурсе . говорю ” если дети дошкольного возроста знают где ширка продается кто продает по какой. цене. то как может незнать кгб! мвд! кпсс!!

  2. А ЯКЩО НЕЗНАВ ЩО РОБИТЬСЯ У КРАІНІ, ТО ЯК ЙОГО ВИБИРАТИ ДАЛЬШЕ, ДОБРЕ ЗНАЮТЬ ВОНИ ВСІ БО ВЖЕ ПОРУШУВАЛИ СПРАВУ І ТИХО ЗАКРИЛИ, БО У НАС НЕМАЄ НІ ПРОКУРОРІВ, НІ СУДУ

  3. Но как малые дети ,но что возьмите своего кума Вы что про кума ничего не знаете,тогда что это за кум,так что всё он знал и покрывал и так во всех схемах.

  4. Вони з ним нормально дилилися.а вин наживатся козел на вийни.такого урода президента ми ще не мали.надиюсь цей буде останний

  5. Если даже предположить невозможное,что президент ничего не знал о воровстве в оборонном секторе,тогда зачем мне такой никчемный президент!

  6. Директор маленького заводика невідає ,що можуть поцупити його підлеглі, а президент багатомільйонної держави і поготів! Геть в країнах із сталою демократією та довершенними антикорупійними органами, є чиновники -корупціонери. Президент вчинив вірно: ЗВІЛЬНИВ З ПОСАДИ,ЗАКЛИКАВ НАБУ ТА САП РОЗСЛІДУВАТИ,ТА НАПРАВИТИ ДО СУДУ.

  7. Не забывайте, что он наследник цеховика и знает про все махинации, как уйти от закона!!! Конечно, он во главе всего этого и ничего за его заявлениями о наказании не стоит ( сам себя не будешь топить…)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>