8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

«А яке мали право забороняти?»: в мережі обурені, що Ляшку не дозволили транслювати зустріч з Зеленським

Сьогодні, 21 травня, в Адміністрації президента проходять консультації Володимира Зеленського зі спікером і лідерами парламентських фракцій щодо розпуску ВРУ та зміни виборчого законодавства.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко намагався потрапити на зустріч президента з телефоном, аби українці мали можливість в онлайн-режимі спостерігати за перебігом подій. Вести пряму трансляцію консультацій президента і парламентарів Ляшку не вдалося – охорона Зеленського не впустила його до кабінету, де проходила зустріч, та дозволила пройти лише, коли лідер РПЛ припинив трансляцію і віддав телефон.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2179281815473737/

Подія набула розголосу у ЗМІ та соціальних мережа. Відомий журналіст Василь Голованов, наприклад, запитав у своїх підписників, як вони вважають – зустріч президента і голів фракцій повинна відбуватися публічно чи за зачиненими дверима.

https://www.facebook.com/golovanov.vasiliy/posts/2788615727847558

Думки юзерів поділилися. Дехто вважає, що зустрічі на Банковій не повинні бути публічними.

Натомість, інші дописники переконані, що діяльність президента має бути публічною, якщо мова не йде про обговорення державних таємниць.

Також Ляшка хвалили за спробу зробити зустріч президента з лідерами фракцій публічною.

Знайшлися і ті, хто сприйняв ситуацію з гумором.

Нагадаємо, на зустріч з Володимиром Зеленським Олег Ляшко приїхав на велосипеді.

84 КОМЕНТАРІ

  1. А почему он должен снимать , он ,что совсем умом поехал, мало о чем будет идти речь
    Ненависть к президенту зашкаливает, в Раде ему не место, он не даст работать Владимиру

  2. Нехай ця шльондра ахметовська відкриє звідки у нього такі статки. Де він це все заробив? Сидів у тюрмі після у Верховні Раді. Всі антинародні закони у Верховні Раді він і його банда підтримали.

  3. Он кто депутат или оператор , даже в школе на занятиях отключают телефоны.В отпуске и на выходных пусть сколько хочет снимает.Работать надо

  4. Да, никто не против, но устраивать цырк и работать, на показуху, это не есть нормой депутата.Это , палки в колеса, зачем?Все , в Украине, новый президент, обьединяйтесь и работайте, если вы конешно любите, свой народ.

  5. Перетворити політичні консультаціі еа балан? Правильно зробила охорона-є відповідна інструкія проведення таких міроприємст і протокол ! Це йому не в корівінику керувати! Поставили козла на місце-молодці!

  6. Где в какой стране позволено снимать государственное заседание ,есть же какие то законы или скоро он и в постель к призедента поле зит…..

  7. Посмотрите это видео! И вы поймёте почему!!!Болтун возомнивший себя главным депутатом ! Торговаться не с кем так по другому на себя внимание обратил!Для работы поменьше таких пустобрехов должно быть!!

  8. Ляшко, ты сначала, хотябы, познакомился с президентом , выслушал , попытался что- то проанализировать, а то сразу вилы выставляешь.
    Ты очень хотел быть президентом, не вышло. Много болтаешь, а толку.
    А тут ,считай человек с ” улицы ” и народ за ним пошел.
    Если ты, действительно, за подьем в Украине, не вставляй вилы в колеса.
    Это будет расцениваться, как вред народу нашей страны.

  9. На совещании любого уровня обязательное требование отключить телефон или вообще не брать его с собой !а Ляшко просто ищет чем бы поднять свой рейтинг.

  10. А чому він при Порошенку сидів тихо і ге гавкав? Тому що крав де міг і набивав собі кішені, а зараз дуже праведний провакатор, придурашений,а де ж загубив вила?

  11. Ляшкові хибить щось голові вічно має претензіі до всіх вот це і є клоун думає що так очки заробить навпаки насмішка над ним

  12. Ляшку, як нетрадиційному депутату, який обзиває всіх скотиняками, повинно бути виключення з правил?..Хай подає в Суд..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>