11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Звільнення моряків може бути сигналом про готовність РФ до миру, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає, що виконання Росією наказу трибуналу ООН про звільнення українських моряків і кораблів може стати першим сигналом про готовність до припинення “конфлікту” з Україною.

Про це він написав у суботу в Facebook.

“Виконання РФ наказу Міжнародного трибуналу ООН про звільнення захоплених українських моряків і кораблів може стати першим сигналом з боку російського керівництва про реальну готовність до припинення конфлікту з Україною”, – зазначив Зеленський.

На його думку, таким чином Росія може зробити крок до “розблокування переговорів і вирішення створених нею проблем у цивілізований спосіб”.

“Побачимо, який шлях оберуть у Кремлі. Але ми дуже чекаємо наших хлопців удома!”, – додав він.

Раніше в ефірі телеканалу NewsOne Олег Ляшко розповів, що відбувалося на консультаціях у АП та пояснив, чому вважає Президента несамостійною політичною фігурою.

22 КОМЕНТАРІ

  1. А наближення 1 січня свідчить про те, що дід мороз існує?
    Чувак президент, вчи історію. Не хочеш історію України, правдива історія Росії ще захопливіша – історія зрад, ударів у спину, брехні і підступу

  2. Правильно, войне необходимо положить конец. Иначе из-за чьих-то амбиций, этому не будет конца, и страдать будут простые люди, а кое кто будет умножать свое состояние.

  3. Поки Петя вішає собі ярлики разом з шушарою розказує про досягнення. Він ж їх і не визволив сам, Медведчук підтверджує що Петро як жлоб і барига не захотів обмін всіх на всіх.хай це зостанеться у 25 процентів

  4. А ЗЕлупен фюрер яким боком !!!!! Та він , оттой картавий вилупок , коли наших пацанів розстрілювала москалота під Іловайськом , бігав по мацкве і звиздів що кацапи харошіє , то українці баедери і карателі , а ще перед Хуйлом пуєм на роялі грав , і на рос агітпром працює , і Україну обсирає !!! Скоро буде пизжений !!!

  5. Людмила Михалєвська слыш, чувиха. Ты что к дворника обращаешься?факт налицо, получила воспитание в супер исторической школе Украины. Да куда к таким суперзнаниям истории. “” ваша честь”” вы хоть закончили школу и умеете писать??????????

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>