10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Зв’язок Зеленського і Коломойського ніхто не приховує, – Лещенко

Колишній журналіст Сергій Лещенко заявив, що зв’язок між шоуменом, кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та олігархом Ігорем Коломойським очевидний і цього ніхто не приховує.

Водночас, як повідомив на Громадському Лещенко, він у разі перемоги шоумена, присвятить всі свої зусилля, щоб Зеленський служив українським громадянам, а не олігархам.

На питання, чи існує між Зеленським та олігархом Ігорем Коломойським зв’язок, Лещенко сказав:

«Ці контакти ніхто не приховує, вони в публічному доступі і абсолютно всім зрозумілі… Це співпраця, яка має під собою об’єктивні, суб’єктивні причини. Поки він кандидат, як і всі решта кандидатів, він вступає в ці комунікації з олігархами, як і інші кандидати, які зайняли третє, четверте місця (у першому турі виборів, ред.)…».

Водночас, Лещенко додав, що у разі перемоги на виборах, Зеленському доведеться вибирати між українським народом та олігархами. Лещенко, у свою чергу, готовий консультувати Зеленського для того, щоб він «служив українським громадянам».

«Перед ним постане особистий челендж: служити українським громадянам або враховувати інтереси олігархів або одного олігарха, які завжди будуть… Я всі свої зусилля присвячу тому, щоб він служив українським громадянам – шляхом рекомендацій і публічної діяльності… Тому будь-хто, хто стане президентом, як правильно названо відповідний серіал, він має стати «Слугою народу». Тому всі зобов’язання мають бути забуті, щойно людина бере в свою руку булаву, кладе руку на Пересопницьке Євангеліє і стає президентом», — наголосив Лещенко.

Нагадаємо, раніше Лещенко заявив, що Порошенко особисто сприяє членам «сім’ї» Путіна.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>