19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно, – Аласанія

Зустріч керівництва НСТУ з представниками виборчого штабу кандидата на посаду президента Володимира Зеленського пройшла безрезультатно, оскільки члени команди шоумена продовжують наполягати на проведенні дебатів на НСК “Олімпійський”.

Про це в коментарі “Укрінформу” повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

“Перемовини були, але результатів — ніяких. Вони (представники штабу Зеленського — ред.) пропонують своє: йдеться про те, щоб 19 ввечері провести дебати на НСК “Олімпійський”. Вони наполягають на тому, що це дебати, а ЦВК заперечує: це формат будь-чого, але не дебатів”, – зазначив Аласанія.

Водночас він уточнив, що аналогічної зустрічі з представниками виборчого штабу Петра Порошенка у “Суспільного” наразі не відбулося.

“Поки не було. Наше спілкування відбувається в телефонному режимі. Хоча той штаб (Зеленського – ред.) наполягав на проведенні тристоронньої зустрічі. Я теж буду їм телефонувати й просити про це. Бо “Суспільне” виступає як майданчик, щоб звести штаби кандидатів у президенти”, – сказав голова правління НСТУ.

Він уточнив, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії, для проведення теледебатів в ефірі Суспільного мовника передбачено 5,7 млн грн.

Раніше Аласанія розповів, скільки коштуватимуть дебати на “Олімпійському”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>