13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Зовнішню розвідку з подачі Зеленського може очолити кавалер медалі ФСБ

Основним претендентом на керівництво Служби зовнішньої розвідки у команді Зеленського бачать Владислава Бухарєва. Зараз він є народним депутатом з фракції Юлії Тимошенко. Та не його політична приналежність є найцікавішою, а «боевое сотрудничество» з ФСБ та бізнес з колаборантами в окупованому Криму.

Про це пише ЗІК.

Інформація про те, що в Адміністрації Президента розглядають варіант призначення головою Служби зовнішньої розвідки Владислава Бухарєва з’явилася вчора. Рішення остаточно ще не затверджено і перебуває в стадії обговорення, але ймовірність його прийняття дуже висока.

Йшлося, що Владислав Бухарєв – народний депутат Верховної Ради VIII скликання. З грудня 2007 по березень 2010 року обіймав посаду першого заступника Голови Державної податкової адміністрації України – начальник податкової міліції. 1 березня 2014 року в. о. президента України Олександр Турчинов призначив Бухарєва першим заступником глави СБУ – начальником головного управління по боротьбі з корупцією. На парламентських виборах балотувався по одномандатному виборчому округу №162 від партії «Батьківщина», пройшов у Раду, набравши 20,26% голосів виборців.

Відразу ж допитливі користувачі соцмереж звернули увагу на те, що Бухарєв заслужена людина не лише у команді Зеленського, але й спецслужбах країни-агресора:

«Президент збирається призначити на голову Служби зовнішньої розвідки України людину, нагороджену медаллю ФСБ «За боевое сотрудничество». Ні дня без реформ!», – написав на своїй Фейсбук-сторінці Петро С. Балог.

Своє твердження він підкріпив агіткою самого Владислава Бухарєва, з якою він йшов на минулі парламентські вибори у своєму мажоритарному окрузі.

Та, виявляється, це не помилка чи несподіване викриття, а офіційна інформація з його сторінки у Вікіпедії. Правда, стрічка про відзнаку ФСБ не підтверджена джерелом (ним, можна припустити, і є передвиборча агітка), але і правити свою сторінку у найвідомішому онлайн словнику Бухарєв не поспішав.

Та й це ще не всі факти, що підтверджують співпрацю з Росією Владислава Бухарєва.

Минулого року журналісти ІА ZIK підготували розслідування, у якому йшлося, що у Бухарєва є декілька об’єктів нерухомості в окупованому Криму, яких він не позбувся після 2014 року, а навпаки здав в управління колаборанту з числа колишніх українських правоохоронців, що зараз прислуговують російській владі.

У розслідуванні йшлося про генерал-лейтенанта податкової міліції Бухарєва Владислава Вікторовича, колишнього першого заступника голови СБУ, зараз – народного депутата від «Блоку Юлії Тимошенко». А також про генерала поліції Паламарчука Миколу Петровича, який у період з 2001 по 2005 роки був начальником Головного управління МВС України в АР Крим. З 2014 року – депутат ВРУ від «Блоку Петра Порошенка».

Як свідчить декларація Владислава Бухарєва за 2017 рік, у нього у власності є квартира у Лівадії, площею 86,8 м кв з паркомісцем та ділянка у Алушті 875 м кв.

Довіреною особою обох депутатів, яка управляє цим майном в окупованому Криму, є Малахов Володимир Єгорович, який, до речі, у період служби Миколи Паламарчука на півострові був його заступником.

Зараз він помічник Голови ради Міністрів Республіки окупованого Криму.

За отриманими достовірними відомостями, Володимир Малахов підтримує близькі, дружні стосунки з Прем’єр-міністром Республіки Крим Аксьоновим. Використовуючи їх, він здійснює адміністративне управління нерухомим майном в Криму, яке належить українським високопосадовцям та депутатам ВР України. Зокрема, Володимир Малахов контролює нерухомість колишнього свого керівника – народного депутата України 8-го скликання генерал-полковника міліції Паламарчука Миколи Петровича та народного депутата України 8-го скликання генерал-лейтенанта податкової міліції Бухарєва Владислава Вікторовича.

Крім того, до функціональних обов’язки Володимира Малахова входить організація та здійснення спеціальних інформаційних операцій, спрямованих на дестабілізацію обстановки серед кримських татар у місцях їх компактного мешкання (м. Білогірськ, м. Бахчисарай).

То ж зовсім не зрозуміло, як можна керувати Службою зовнішньої розвідки, маючи «бойові» відзнаки ФСБ та бізнесові контакти з колаборантами в окупованому Криму. У соцмережах люди ставлять запитання: Чи такі нові кадри обіцяв Зеленський своїм виборцям?

Як стало відомо, українці вважають, що врятувати село може Ляшко.

10 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>