15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Зобов’яжу фермерів на один гектар орендованої землі тримати одну корову, – Ляшко

Відновити державні програми підтримки агропереробки та тваринництва пообіцяв Олег Ляшко жителям Корсунь-Шевченківського району на Черкащині.

Селяни бідкалися, що живуть на копійки, маючи землю. Політик наголосив, докладе максимум зусиль, щоб українці заробляли на своїй продукції, а не транснаціональні корпорації – на українській сировині, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Влада діє на замовлення МВФ, спеціально довели людей до ручки. Немає жодної державної підтримки, щоб задарма потім забрати землю. Не дозволю проводити політику обезземелення селян і перетворення України на латифундії. Не дам продати землю! Земля має годувати українців. Для цього відновлю державні програми підтримки тваринництва та агробереробки. Зміню закон: на один гектар орендованої землі – одна корова. Орендуєш тисячу гектарів – постав тваринницький комплекс на тисячу корів. Все – з державною підтримкою», – окреслив свій план Олег Ляшко.

Повернувши корову в село, переконаний народний депутат, можна забезпечити розвиток сільської місцевості.

«Як тільки ми повернемо корів у село, одразу туди повернеться і життя. Сьогодні в Україні корів менше, ніж після Гітлера, менше 2 млн голів. Їмо африканську пальмову олію, як мавпи. Скоро, як і на динозаврів, діти у музеї будуть дивитися на ту нещасну червонорябу. Тому треба відновлення тваринництва. Також треба повернути фельдшера в село, пошту, школу і головне – робочі місця. Той, хто обробляє землю повинен платити податки в тій місцевості, де працює, і мати державну підтримку. В усьому світі підтримують сільгоспвиробників, а наші змушені йти по всьому світу з простягнутою рукою», – обурився лідер РПЛ.

Раніше Ляшко розповів, як в Чернігові з реанімації викинули онкохвору жінку, бо в неї не було грошей.

13 КОМЕНТАРІ

  1. Ну трахаешся в зад тем и занимайся,ну нахера ты лезишь туда гле ты ноль….хотя ты везде ноль,только на горло брать умееш и…и на рот тоже?

  2. Ляшко пусть поведает за какие аферы в тюрьме сидел. И сколько бабла намутил и как из фракции в фракцию прыгал. Как пидарасили его

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>