10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Злякався журналістів. Частину зустрічей Порошенка на Рівненщині закрили від преси та громадськості

Сьогодні на Рівненщині з візитом перебуває президент України Петро Порошенко. У його графіку – зустрічі у Рівному та Здолбунові, частину з яких зробили закритими.

Так, зранку президент має бути на богослужінні у Святопокровському соборі з нагоди отримання Томосу для Православної церкви України, передає Рівне Вечірнє.

Спершу на богослужінні запрошували всіх, а потім відібрали, за даними журналістів, лише «надійних» вірян. Біля собору поставили «рамки».

Окрім того, вчора журналістам запропонували відвідати зустріч президента із головами ОТГ, райрад, сільських рад, підприємцями та бюджетниками області в обласному драмтеатрі. Говорили, що на зустріч взагалі зможе потрапити кожен.

Проте вже за кілька годин журналістам, які акредитувалися на подію, повідомили, що зустріч буде закритою для преси. Не пустять туди і “сторонніх”.

Як зазначають у Рівненській ОДА, ідея не їхня, а столичної команди президента.

Натомість, журналістам запропонували відвідати зустріч президента із громадою Здолбунівського району, яка відбудеться по обіді у будинку культури Здолбунова. Запрошувала на зустріч із президентом Здолбунівська РДА. Кажуть, надіслали запрошення і громадським організаціям, і бюджетникам, і бізнесменам. Очікують приблизно на 450 людей, проте запевняють: жодного відбору та масового привезення на зустріч не буде.

Втім, зважаючи на безпеку президента, пропускатимуть до зали працівники СБУ не всіх.

Нагадаємо, Порошенко офіційно ще не кандидат, але вже випускає агітаційні гороскопи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>