9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Журналісти розповіли про нову шикарну резиденцію глави РПЦ

У патріарха РПЦ Кирила з’явиться особиста резиденція під Санкт-Петербургом.

Про це повідомляє The Bell.

Видання повідомляє, що резиденція буде знаходиться у незабаром відреставрованому колишньому обійсті службовців Феодорівського государева собору в місті Пушкін під Петербургом. Вартість проекту – 2,8 млрд рублів (більш мільйона гривень).

Контракт на таку величезну суму передбачає виключно реставрацію, все внутрішнє оздоблення – меблі, сантехніку, декоративні елементи і інше – будуть закуповувати окремо. Покої патріарха будуть обладнані з використанням сучасних дорогих матеріалів, включаючи систему “розумний будинок”. Уточнюється, що мова йде не про систему для управління з мобільного телефону, а про організацію диспетчерського пункту для управління електронікою в усьому комплексі.

Площа ділянки, що реставрується, по Генплану, становить майже 20 тис. кв. м, площа забудови – 5 тис. кв. м, площа озеленення 6,7 тис. кв. м, також заплановано ставок площею 25 кв. м.

Нагадаємо, одна з православних церков офіційно пішла проти ПЦУ.

3 КОМЕНТАРІ

  1. На минуточку! Я не пытаюсь оскорбить верующих,но люди добрые, Иисус -сын Божий!!!, ходил по земле босыми ногами! В скромных одеяниях ! СЫН БОЖИЙ!!! А теперь посмотрите на фото!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>