14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Журнал Time оприлюднив список 100 найвпливовіших людей 2019 року

Американський авторитетний журнал Time опублікував список 100 найбільш впливових людей у 2019 році.

Як повідомляється на сайті видання, рейтинг складали у п’ятьох категоріях: «Лідери», «Піонери», «Митці», «Ікони» та «Титани», у кожну з яких увійшли по 20 прізвищ.

До категорії «Лідери» потрапили спікер Палати представників Конгресу США демократ Ненсі Пелосі, президент США Дональд Трамп, лідер опозиційного парламенту Венесуели Хуан Гуайдо, наймолодша конгресмен США Александрія Окасіо-Кортес, Папа Римський Франциск, президент Китаю Сі Цзіньпін, прокурори Роберт Мюллер та Вільям Барр, а також премʼєр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу.

У категорії «Митці», зокрема, відзначені американський актор Дуейн Джонсон, британська актриса Емілія Кларк, відома за роллю у серіалі «Гра престолів», актор Махершала Алі, який отримав «Оскар» за роль у фільмі «Зелена книга», а також Рамі Малек, який виконав головну роль у стрічці «Богемська рапсодія».

У рейтинг «Ікон» потрапили співачки Тейлор Свіфт і Леді Гага, дружина екс-президента США Мішель Обама, дворазова олімпійська чемпіонка в бігу на 800 метрів Кастер Семеня.

Серед «Титанів» Time відзначив єгипетського форварда Мохаммеда Салаха, главу Facebook Марка Цукерберга, гольфіста Тайгера Вудса, а також баскетболіста Леброна Джеймса.

У список «Піонерів» потрапила канадська актриса Сандра О, талант якої Time називає «піснею, яку потрібно почути», ямайський письменник Марлон Джеймс, японська тенісистка Наомі Осака, а також марка віскі Jane Walker.

Зазначимо, Путін другий рік поспіль не потрапив до списку найвпливовіших людей року за версією Time.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>