19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Жінка, яка вбила свого чоловіка, завагітніла у СІЗО

Два роки тому Тетяна Літвінова вбила свого чоловіка Сергія Літвінова. Це трапилося у лютому 2017-го року. Тоді ж у квартирі знаходились однорічний та трьохрічний сини подружжя. Жінка нанесла не менше одинадцяти ударів ножем своєму чоловікові.

Після скоєного вона залишила дітей та поїхала за кордон. Її знайшли через місяць у Арабській Республіці Єгипет. Згодом екстрадували в Україну.

Їй висунули обвинувачення за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України – вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Від шлюбу із Тетяною Літвіновою в Сергія було двоє синів. Зараз їм три та п’ять років. Зростають діти у прийомній сім’ї.

За ґратами слідчого ізолятора Тетяна Літвінова народила ще одного хлопчика, адже її екстрадували до України вже вагітною. Зараз йому трохи більше року. Батьком дитини також записали Сергія Літвінова. Хоча багато хто переконаний, що син не його.

Підсудну визнали психічно здоровою. Справу в суді розглядають більше року. Прокурор обласної прокуратури Олександр Станкевич вже завершив зачитувати у суді три томи справи. Залишилося ще два.

Підсудна перебуває в СІЗО з однорічним сином.

Та виявилося, що Літвінова, яка вже два роки перебуває у СІЗО, знову вагітна! Це буде вже четверта її дитина.

Таку інформацію опублікували автори сторінки “Таблоїд Рівного”.

https://www.facebook.com/1024913034306384/posts/1593690487428633?s=100000472192988&sfns=mo

 

У коментарях люди пишуть, що знову вагітна Літвінова таким чином намагається скоротити термін ув’язнення, адже у неї вже є малолінтя дитина, яка перебуває разом з нею у СІЗО. Інше питання – як вона взагалі завагітніла в ізоляторі. Чи то є провина адміністрації закладу чи це сталося на побаченні, але вони надаються лише з близькими родичами, а свого чоловіка вона вбила. Деякі вважають, що Літвінова за гратами вже встигла вийти заміж.

Нагадаємо, на Рівненщині майора поліції затримали під час отримання хабаря.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Нет, дело не в том что нигде не пропадет, а в том, что беспредел в таких местах был и есть, и никуда не делся. Не от воздуха ведь забеременнела. Вот пусть родит, сделает анализ ДНК, и будет ясно, кто воспользовался служебным положением. Это изнасилование.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>