10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Зеленський володіє 15-кімнатною віллою в Італії

Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський має 15-кімнатну віллу на узбережжі італійського курорту Форте-дей-Мармі.

Це містечко уподобали російські багатії — тут відпочивають Роман Абрамович, Олег Дерипаска та члени родини Бориса Єльцина. Згадки про віллу в декларації Зеленського немає.

У декларації за 2017 рік Зеленський вказав чотири квартири в Києві, заміський будинок, а також квартири в Ялті та Великій Британії. Усіма ними він володіє повністю, частково або орендує. Однак про 15-кімнатну віллу на італійському узбережжі, якою Зеленський володіє разом з дружиною Оленою, в декларації він не згадав.

Згідно з документами, отриманими Слідством.Інфо, у 2017 році італійська фірма San Tommaso S.R.L., задекларована Зеленським, придбала 15-кімнатний будинок у тосканському містечку Форте-дей-Мармі. За нього італійська фірма заплатила 3,8 мільйона євро. Будинок розташований усього в 600 метрах від моря — вісім хвилин пішки до пляжу.

Чи відвідує Зеленський тосканську віллу, невідомо. У його Instagram удалося знайти лише одне фото з невідомого італійського містечка, датоване 9 серпня 2017 року. На той час сім’я Зеленського, найімовірніше, вже володіла віллою у Форте-дей-Мармі. На задньому тлі фото, в кінці вузенької італійської вулички, майорить море. Однак, зрозуміти, яке саме це місто, неможливо.

Містечко Форте-дей-Мармі розташоване в регіоні Тоскана, на узбережжі Тірренського моря в 90 кілометрах від Флоренції. Назва містечка перекладається як «мармуровий форт» — у середні віки тут видобували мармур. У минулому столітті італійські багатії почали купувати тут будинки й курорт набув слави елітного.

Сьогодні ж Форте-дей-Мармі відомий в Італії як місце, де хазяйнують росіяни. Десять років тому, коли серед російських багатіїв з’явилася мода купувати нерухомість у цьому містечку, російські медіа називали її «московською провінцією», де мільярдер Олег Дерипаска наймає вчителем тенісу для своїх дітей світового чемпіона Євгена Кафельникова. Де регулярно швартується яхта власника «Челсі», російського мільярдера Романа Абрамовича. Де їздять Rolls Royce та Bentley з російськими номерами.

Згодом російському шику на італійському курорті окрему статтю присвятила американська газета New York Times. Журналісти розповідали, що за оренду навісу на пляжі Форте-дей-Мармі відпочивальники платять по 250 євро на день. А за одноденні вертолітні поїздки в Монте-Карло — по 4,5 тисячі євро. І залишають офіціантам чайові по 1000 євро.

Журналісти NYT розповідали, що за оренду навісу на пляжі Форте-дей-Мармі відпочивальники платять по 250 євро на день.

«Ми як Крим і ми проситимемо приєднатися до Росії», — сказав New York Times Паоло Корчія, президент асоціації готельєрів Форте-дей-Мармі. Він додав, що це жарт. Проте цей жарт досить точно передає бізнес-настрої в містечку. Як ідеться в статті, саме завдяки російським грошам курорт узагалі вижив після кризи 2008 року.

Російські високопосадовці не лише відпочивають у Форте-дей-Мармі, вони також дають хабарі місцевими віллами. Торік російський опозиціонер Олексій Навальний публікував матеріали про те, як російський олігарх Михайло Прохоров купив віллу у Форте-дей-Мармі в російського віце-прем’єра Олександра Хлопоніна за 35 мільйонів євро. Навальний зазначав, що ціна будинку сильно завищена, що може свідчити про хабар, а не про реальну угоду.

Крім того, у Форте-дей-Мармі має віллу колишній італійський прем’єр Сільвіо Берлусконі, він нібито живе по сусідству з Романом Абрамовичем. Знайти згадки про відомих українців, які володіють нерухомістю у Форте-дей-Мармі, Слідству.Інфо не вдалося. Менше з тим, шоумен і можливий майбутній український президент Володимир Зеленський для літнього відпочинку обрав саме курорт, переповнений російськими багатіями.

Журналісти Слідство.Інфо запитали у Володимира Зеленського, чому ця нерухомість не згадується в декларації кандидата, попри те, що він з дружиною — кінцеві бенефіціари фірми San Tommaso S.R.L., яка володіє майном у Форте-дей-Мармі. А також чи користується Зеленський віллою і чому обрав саме це місто, яке в ЗМІ називають «московською провінцією». На що журналісти отримали лаконічну відповідь прес-служби кандидата в президенти: «Декларація кандидата заповнена в повній відповідності з чинним законодавством України».

https://www.facebook.com/slidstvo.info/videos/2250154461862887/?v=2250154461862887

Раніше повідомлялося, що дружина Зеленського володіє квартирою в окупованому Криму.

350 КОМЕНТАРІ

  1. а за виллу Пороха чего то молчат и молчат о соседях испанской виллы, одним из соседей почему то является Путлер

  2. Считать деньги в чужом кармане, к тому же не украденные с бюджета, признак дурного тона. Я конечно понимаю, что вы в академиях не обучались, но все же

  3. Так он пахал а не народ обдирал! Депутатские детки,не работая и одного дня,получают виллы по круче, в подарок …от родыков,которые 27 лет доят нас как коров!

  4. Він купив нерухомість ще до президенських перегонів за кровно зароблені гроші, а не уарадені чи за якісь відкати, досить лити бруд, завидно то його місце у шоубізнесі звільнилось, займайте,

  5. Молодец!Так не каждый сможет заработать Значит у человека есть талант и не только себе но и своим ребятам с команды дает возможно достойно жить и зарабатывать Значит и в Украине наведет порядок !

  6. Ludmila Stovba А де ж він їх заробив не в Україні? Насміхався, принижував українців в своїх виступах Та ще й за це отримував не малі гроші.

  7. Ці гроші вкрав Коломойський і заплатив Зеленському за те, щоб той насміхався на його каналі з його опонентів.

  8. Щасливо жити та заробити ще не на одну віллу але в 95кварталі. Бажаю йому успіхів в подальшому житті, але на посаді президента України не бачу його і не хочу взагалі бачити!

  9. Ludmila Stovba так ви ж йому дали ці гроші,мало того що він сміється з українського народу(з вас),так ви ж йому за це іще і платите,а виберете президентом буде ржати весь світ!!! Включіть мізки,знайдіть там хоть одну живу клітину,а не то за вас буде думати путін!!!

  10. Ну и что он что блядь у вас украл эти деньги?он купил её своим трудом заработал вы смотрите на наших депутатов вот эти нас 27 лет обворовывали

  11. Краще дивилися б скільки і що є у пороха куплене на наші кошти які він нап….в у нас, а людина заробила і купила, уже тошно сука слухать всякий брєд сивої кобили!!!

  12. За чесно зароблені гроші. Ходити на концерти вас ніхто незаставляв, купляти відео для трансляції тоже ніхто незаставляв і купляти права на теле проекти вас тоже ніхто незаставляв. Такшо порохоботи ідіть нахуй.

  13. А дальше что.Володіє то хай володіє.Він її купив за свої кошти.Не треба заздрити.Позаздріть Порошенку Він багато чим володіє.

  14. Korlyuk Tamara давайте свою версію як він потрапив на канал 1+1 і за що йому там платять. Хоча любителі Вови-дурника, як і їх кумир, не можуть формулювати думки.

  15. Не заздріть у нього є гроші, це не є бідна людина. Нехай має, заробив своїм талантом не кожному дано!!!!

  16. Ну и в чем мы его обвиняем? Он средства не украл, а честно заработал трудом своей дружной команды, тем что смешил и развлекал вас. А другие только могут заглядывать в чужой карман и при этом ничего не делая, лёжа на диване. Так в чем вопрос? Если хочешь выиграть то хотя лотарейный билет купи.

  17. Если бы мы зарабатывали такие деньги, как он ,мы бы тоже себе могли позволить такие приобретения. Кто на что учился.Заработал человек своим трудом, за это ему только большой плюс.

  18. Ну и молодец ,он не накрал он заработал и ничего не приватизировал в государстве некоторые.

  19. Это большой.жирный.плюс во первых недвижимость к него уже есть заграницей,здесь жилье тоже есть,он все задекларировал,заработал все сам,не украл все своим трудом,а это значит он очень трудоспособный,он и его команда – пахари

  20. И шо?а другие не тримають?може паря крутиться,хай крутится,другие не могут-хай семечки плюют.ну не всем же в этой гребаной жизни должно везти! Каждому -Свое!реалии нашей жизни! Всем Удачи!

  21. Ну и что?Он что, кого-то обокрал, он сам заработал на жизнь. А если его приглашают на корпоратив, то деньги за это он берет с тех, кто заказывает. Я с мизерной пенсией его и команду не приглашу. А вот власть обворовует таких, как я.

  22. Он же не дерибанил бюджет, а заработал, ему не 18 лет, как сыночкам-мажорам, у которых немеряно “бабла” в кармане, крутая тачка, а ни дня не работал!

  23. Боже люди чого ви всі такі дурні чого рахуєте чужі гроші свої заробляєте має тай має а президентом він не буде на президента він не тягне

  24. Он приобрёл свою недвижимость за свои кровные,честно заработанные,у него множество развлекательных шоу_ проектов,есть что смотреть по телеку,не то,что показывают разную порнографию ,тошно смотреть

  25. Игорь Койчуренко Попал он потому что умеет касить бабло своим юмором. А не воровать как другие. И причем тут коломойский? Зеленский имеет прибыль от своих проектов а коломойский его партнер и так же емеет процент от него. Зеленский же не воровал как коломойский на своем приват банке.??

  26. А ВІН ХОТЬ ЗНАЄ ПРО ВІЛИ ТА ПРО ІНШІ БАГАТСТВА БО Я ДУМ АЮ ЙОМУ ПРИПИСАЛИ ЦЕ МОЖНОВЛАДЦІ, ЯКІ ЗАЗДРЯТЬ РЕЙТИНГАМ ЗЕЛЕНСЬКОГО

  27. Ну і шо?
    Він заробив то і мае а наші олігархи обікрали власний народ а тепер тремтять від страху шо не буде уже так як тепер ніколи!!!!!

  28. Алёхин Сергей ну и пусть имеет что заработал ! А какого хрена он лезет мне делать хорошо ? Пусть хоть в каждой стране мира имеет по вилле на хер он мне нужен? Никогда еврей не будет жопу рвать за украинца ! Они научены генетически всех на@бывать !

  29. Молодець люди добрі він з державного бюджету не взяв у людей не крав сам заробив то чого ту завидувати наші політики по круче мають в людей награбили зато вони правидні а Вова віддувайло хто хоче голосує а хто нехоче ніхто не заставе чого людину брудом поливати.

  30. Алёхин Сергей я с вами согласна, но можно без матов???двоякое складывается впечатление: вроде единомышленники, но категорически не приемлю мат…???

  31. Павел Кривуля Україну спаклюжила влада за 27 років (якщо ви не помітили), і Бидло яке кожні вибори продається…..

  32. Sergii Chupryna а вам откуда известно ,грабил он или нет бюджет? Он слуга Бени ,а Беня всех украинцев обокрал через приват ,а банда одна ! Откуда у него деньги на предвыборную агитацию ,уже полгода стучит по мозгам всей Украине ! Откуда такие деньги ! Защитник! Наверное такой же роботяга как и клоун!

  33. Хочуть очернити Зеленського а виходить навпаки, рейтинг росте і росте !!!!!?!
    Коли ви навчитеся порохоботи думати мізками а не жопою і грошима які ви берете за брехню!!!

  34. Молодець! Багато працює- і має! Учись мальдівський і учи гросманів,поробіїв, яцяцяків,як потрібно заробляти! Ворюги прокляті!

  35. Заробив гроші і купив, не з бюджета . А в Поршенка не має? При кожному президенту Порошенко при владі. Для чого таку єрунду писати?

  36. Да чем бы он не владел, он не украл и не обобрал никого!!! ЗАРАБОТАЛ!!! Нечего заглядывать в чужой карман… трудовой и искать какие то подвохи, искать провокации и нести всякую чушь и ересь…

  37. Зеленский , смотри , а то люди которые за тебя проголосуют , верят тебе не простят! Чем ты отличаешься от этой власти. ? И сколько тебе нужно? Какой то бред , ваши квартиры, ваши машины, ваши деньги ! Как пришло та и уйдет!!!!!!!!!

  38. А що він вкрав? Я не за,, ЗЕ,, але він їх заробив своїм талантом. Подивіться, що робиться у ВР, які в них віли, скільки квартир та землі то це нічого, навіть Гаврилюк голожопий і той нашкріб на джипа, а ви примахалися до Зеленського. Якби за нього не було стільки людей він вам був би не цікавий, так як та решта кандидатів, які мають малі рейтинги, а так маємо, що маємо. Не паскудьте людину, ще нічого поганого не зроблено, а поперек горла точно став

  39. Ооооо…,обратили внимание,начали считать комнаты!Он всё это приобрёл до выборов и народ не обкрадал.
    Вот,,казак” помайданился голой жопой,и за 5 лет стал не только депутатом,а миллионером,а вот ни про село своё,ни при батькив и не думает,в голове большая вавка и не удивлюсь,что не приведи Господь все эти дармоеды останутся,то этот писькотряс будет балотироваться на следующие выборы.

  40. Андрей Глазунов 1+1 Коломойського платить Зеленському, не навпаки. І зараз сам Зеленський казав, що 1+1 мають перед ним борги. Коломойський розкрутив Зеленського, не навпаки.

  41. Что вы все заработал честным трудом. А если копнуть поглубже. Откуда ТАКИЕ деньги? У него что голливуд в кармане? Он марионетка Коломойского.

  42. Во бред.
    Он,что бедный,я не буду за него голосовать,но имеет право заработал честно,не украл.И хватит уже нести эту чушь.

  43. Але ж він НЕ КРАВ У ДЕРЖАВИ, як всі інші чиновники-казнокради! В достатку повинен жити КОЖЕН ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ, а не злодії-чиновники!

  44. Inna Padafet А у Кошового теж є хоч якась хатка у селі?
    Чи він і всі інші члени його команди менше працюють.
    Да,заробив,висміюючи Украіну і украінську націю.

  45. Ті,хто пише,що Зеленський сміявся з українського народу,заслуговують,щоб з них сміялися,бо тупі,як валянки,не розуміють,що таке сатира,і сатира не з народу,а з політиків,які заслуговують на таку сатира.Гроші він заробив працею,не вкрав і нічого заглядати в чужу кишеню.

  46. Валерий Крапивницкий дожил до седин а как попугай талдычешь то чего незнаешь.порох еще последние портки с тебя не снял,так снимет или тысчу пообещал, смотри а то от его обещаний вилу себе купишь

  47. Один із вас багатьох Він заробив чесно справжнім трудом. НЕ УКРАВ…НЕ ВИГНАВ ЛЮДЕЙ НА ВУЛИЦЮ ….як це робили депутати які мають по 10 і більше квартир…. ВІН МОЛОДЕЦЬ !!!!!

  48. Невже ви думаєте, що він чесно заробив такі кошти? У нас багато прекрасних, талановитих акторів, які майже жебракують, коли не слугують олігархам

  49. Светлана Суржик Он зарабатывает честным трудом, а порох у народа с бюджета с дружками ещё ни одна грязь не нашла компромат на Зеленского и не найдёт у честного человека

  50. ХВАТИТЬ ВАМ ОБЛИВАТИ ЙОГО БРУДОМ,ВАМ НЕ СТИДНО? Жаба давить? Сам заробив біля золотого корита з жирними свиньми не кормився,не заробив на людському житті,вам скільки заплатили за брехню? Побійтеся Бога- тепер піст.

  51. Марія Чиркова Якщо в його,,приниженнях” ви впізнали себе,то,це ваша проблема. Себе я там не,,побачила”. ,,Їздить” по депутатам,то є за що. Поважати їх ні за що. Для Президента не проблема заборонити,,25″Квартал. В чому ж проблема?

  52. Юрий Костенко не агакайте,а висловлюєтесь культурно,ви не Господь бог,щоб направляти людей в могилу. Не вмієте слухати іншу думку,просто промовчіть.

  53. Да и на здоровье, пенсионеров он не обирал, бизнес его не на крови! А за концерты все платят добровольно!Все бы так строили свои виллы!

  54. Светлана Суржик Не сравнивайте Божий дар с яичницей,Порошенко всю свою жизнь крал крадёт и будет красть он всю жизнь в правительстве и знает что и где плохо лежит,и на второй срок он лезет потому что ещё где-то что-то осталось
    А Зеленский сказал иду на один срок,и этим многое сказано,человек хочет прекратить все безобразия которые творятся в стране и изменить жизнь в лучшую сторону.И дай ему Бог,пусть у него все получится назло врагам, на радость людям.

  55. Молодець. Це ще один аргумент за нього голосувати. Він чесно заробив іх. Не крав з бюджета як порох і всі решта.

  56. Галина Половинченко ви свідок цьому? Чи маєте докази? Чи ви суддя і ведете цю справу?Суд скаже правду, хто і куди вивів ці гроші. А скільки Порошенко вивів коштів за рахунок війни, не скажете? А я тільки можу здогадатися, по фінансовому стані держави. Там кожен з кандидатів не бідний і має не по одній квартирі, і що вони всі чесно заробили своєю працею? А Зеленський сімю не бачив місяцями щоб заробити на ті квартири!!! Яка різниця, чи він гній грузив, чи поляку клубніку збирав чи анігдоти розказував?

  57. Зеленский землю нашу и предприятия не захватил,оборону и бюджет с курсами не пил.кумовьев,без образования не ставил управлять .охранников не назначал командовать армией в войну.подруг не ставил,чтобы банки ложить.он заработал честно.хватит гадить.расскажите о своих махинациях и ваших хозяев

  58. Игорь Койчуренко Хорошо, даже если он платит Зеленскому? Что дальше? Зеленский украл? Нет. Какие еще вопросы к нему?? Зеленский имеет процент от канала, от его прибыли и не крадет как другие.

  59. Нина Архипенко Все может быть. Вот если бы вы были у Зе бухгалтером, то другое дело. А так злое сотрясение воздуха (эфира)

  60. Так що ж ви Ірина з цього раніше сміялися а тепер таке приступлєніє з цього робите, так може ніякі комедійні програми не дивитися, вам зараз гарно живеться?

  61. Галина Половинченко Садівником, чи ким? Я бачу там в нього і прибиральниці чесно працювали але в президенти чомусь не йдуть?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>