19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Зеленський вмовив Полторака залишитися Міністром оборони, – джерело

Новообраний президент Володимир Зеленський вмовив Степана Полторака залишитися на чолі Міністерства оборони до рішення Верховної Ради про його відставку. 

Про це ІНФОРМАТОР дізнався з власних джерел наближених до Володимира Зеленського.

“Володимир Зеленський поки що не має чіткої кандидатури на пост голови Міністерства оборони, тому попросив Полторака залишитися до остаточного прийняття рішення. Президент розуміє усю небезпеку, якщо під час війни Україна залишиться без голови Міноборони, тому настояв на продовженні повноважень Полторака на певний час”, – повідомило джерело.

Зеленський не планує призначати Івана Апаршина головою Міністерства оборони, натомість залишить його у ролі експерта та радника з безпеки та оборони.

Джерело також повідомило, що у Зеленського вели переговори з заступником Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України Сергієм Кривоносом, однак деталі переговорів невідомі.

Володимир Зеленський ще перед другим туром намагався домовитися з Сергієм Кровоносом про зняття з виборів на його користь, проте Секретар РНБО знявся на користь Петра Порошенка.

“Я буду працювати виконувачем своїх обов’язків, поки Верховна Рада не прийме рішення. Тому що тоді, коли країна перебуває в стані війни, це дуже небезпечно залишати Збройні сили без координації системи управління і без керівництва”, – сказав Полторак після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Полторак за викликом Зеленського сьогодні прибув до Адміністрації Президента.

Вчора стало відомо про те, що Міністр оборони Полторак подав у відставку.

9 КОМЕНТАРІ

  1. На превеликий жаль, що не повернув в один з військових ВИШів Харкові, з якого направляв в 2014 році БТР для придушення мирних демонстрантів-харківчан.

  2. Владимир! Не нужно никого упрашивать,через недельку ,другую ,они будут тебя упрашивать,где ещё они найдут шаровую кормушку с такими окладами!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>