10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зеленський відреагував на телеміст і запропонував Путіну поговорити разом з Трампом та Мей

Президент Володимир Зеленський відреагував на телеміст, який планують провести російський канал «Россия 24» і NewsOne, та назвав його дешевим, але небезпечним піар-ходом.

Про це він розповів у своєму зверненні до народу України.

Давайте поговоримо спочатку дорогі українці з вами. Ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і включити голову. Анонсований телеміст це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами. Мета якого знову поділити нас всіх, українців, на два табори», — сказав президент.

За його словами, одні політики будуть спекулювати на темі «братніх народів», інші — прикриватися патріотизмом. «Почнуть громити і палити телеканал, чим створять прекрасну картинку для російського ТВ «про озверевших фашистов, притесняют свободу слова в Украине», — заявив він.

Він додав, що така провокація дасть Росії можливість апелювати до міжнародної спільноти тим, що РФ нібито готова до діалогу, але «її не хочуть слухати».

«Прошу вас зберігати спокій і не піддаватися на провокації. Наша реакція буде відповідною», — сказав президент.

«Хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна — треба поговорити? Треба. Обговоримо, чий Крим і кого там немає на Донбасі. Компанію для розмови пропоную наступну — я, ви, президент США Дональд Трамп, прем’єр Великої Британії Тереза Мей, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон […]. Адже треба поговорити?», — закінчив Зеленський.

Зазначимо, що таким чином Зеленський наполягає на проведенні переговорів у «Нормандському форматі». Однак не ясно, чому він заговорив про Терезу Мей, яка залишає свою посаду.

https://www.facebook.com/watch/?v=381894149130229

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк повідомив, що стосовно телемосту, який планують провести російський канал «Россия 24» і NewsOne, буде прийнято «рішення».

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>