10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Зеленський повідомив про відновлення Нормандського формату та переговори у Мінську

На брифінгу в Адміністрації президента України Володимир Зеленський заявив, що Україна разом з партнерами планує відновити Нормандський формат переговорів.

Також він заявив, що вже 5 червня буде проведена зустріч мінської групи, яку очолить екс-президент України Леонід Кучма, – повідомляє ІНФОРМАТОР.

“Я зустрічався з нашими партнерами із США, Франції, Германії. Ми обговорювали дуже важливі питання для кожного з нас, це припинення війни на Донбасі. У нас є спільна позиція, це відновлення наших переговорів з приводу Донбасу у Нормандському форматі і розблокування мінського процесу. Вже п’ятого червня будуть зустрічі мінської групи на чолі з Леонідом Кучмою. Я дуже радий, що Леонід Данилович до нас приєднався, я розумію, що для президента Кучми це великий тягар і я йому дуже вдячний. У нашої групи є конкретні пропозиції”, – повідомив президент.

“У нас немає багато років на припинення війни і на продовження Мінську, я хочу щоб усі ці пропозиції були зі зрозумілими термінами виконання”, – повідомив Верховний головнокомандувач.

Фото – Роман Пєтушков

Для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>