14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Зеленський помилував 72-річного російського шпигуна

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про помилування 72-річного уродженця Росії В’ячеслава Висоцького, який знаходиться у “списку на обмін”.

Про це пише “Новинарня”.

В’ячеслав Висоцький знаходиться в списку тих, кого Україна пропонує обміняти на українців, що наразі перебувають у в’язницях Росії та анексованого Криму.

Влітку 2018 року співробітники офісу омбудсмена Людмили Денисової уточнювали так званий “список на обмін”, пропонували ув’язненим написати лист президенту Росії Володимиру Путіну з проханням обміну. Висоцький такий лист написав.

За інформацією журналістських джерел, рішення про помилування Висоцького прийнято в рамках майбутнього обміну.

Як відомо, 72-річний уродженець Жовтневого району Курської області РФ, росіянин за національністю з українським громадянством засуджений Деснянським судом Києва до 12 років позбавлення волі за державну зраду у формі шпигунства: він збирав відомості, що становлять державну таємницю, “з метою передачі представникам іноземної організації”. Про яку саме інформацію йдеться, невідомо – доступ до вироку закритий в Єдиному реєстрі судових рішень з посиланням на державну таємницю.

Раніше Роман Безсмертний заявив про безвідповідальність юридичного відділу Адміністрації Президента.

22 КОМЕНТАРІ

  1. А тысячи патриотов томятся на зоне и не один сепаратист там не сидит. Зе. Ты и дальше думаешь, что на подсказке куч мы у тебя выростет что то с рейтингом?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>