2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Зеленський подарував Луганщину екс-“регіоналу” Комарницькому

Кабінет Міністрів підтримав пропозицію президента Володимира Зеленського та призначив екс-“регіонала” Комарницького Віталія Мар’яновича на посаду голови Луганської ОДА.

Раніше військовий та політичний експерт Дмитро Снєгирьов звинуватив Комарницького у порушенні законодавства та підтримці Російської Федерації. Також він звернувся з відкритим листом до міністра МВС Арсена Авакова, в якому вимагав звільнити Комарницького з органів внутрішніх справ.

Віталій Комарницький

“Комарницький В.М. у 2010 році балотувався по партійних списках до Луганської обласної ради під виборчим номером 32. Згідно Закону України “Про міліцію” Комарницький В.М. не мав права бути членом будь-якої політичної партії. Перебування Комарницького В.М. у лавах Партії регіонів є грубим порушенням норм чинного українського законодавства. Данні про партійність Комарницького В.М. отримані мною у 2010 році після звернення до Луганської обласної виборчої комісії, де зареєстровані партійні виборчі списки Партії регіонів”, – заявив експерт.

Також Снєгирьов звернув увагу на той факт, що у 2014 році депутатська фракція Луганської обласної ради від Партії регіонів, в яку входив Комарницький В.М., одноголосно проголосувала за прийняте облрадою рішення про звернення “по допомогу до братнього народу Російський Федерації у разі подальшої ескалації конфлікту”.

Політик Володимир Ландик негативно відреагував на призначення Комарницького на посаду голови ЛОДА.

“Побачивши, чию кандидатуру подали у Кабмін на затвердження на голову ЛОДА, я дуже засумнівався в вірності вибору. Область, де кожен другий (а можливо і перший) є відкритим або прихованим прихильником “русского міра”, де потрібно ставити жорсткого, навіть жорстокого національно налаштованного патріота, нам пропонують вченого міліціонера-професора, депутата облради від Партії регіонів, вірного соратника єфремівського комсомольського племені, ставленика Тихонова-Голенка”, – повідомив політик на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст Євгеній Спірін заявив, що Комарницький пов’язаний з кандидатом в депутати Володимиром Струком, який не тільки був у складі Партії регіонів, а брав участь у формуванні незаконних збройних формувань в Лутугіно.

“Комарницький давній дружаня того самого Володимира Струка, який озброював блокпости “ЛНР”, а тепер йде в Раду і роздає на окрузі окуляри. Такий собі “союз молоді ЛНР” – один був ректором при “сепарах”, інший фінансував “ЛНР”. У Комарницького двоє дітей, один, старший, працює у Матіоса, другий, молодший, отримав паспорт РФ і живе в Севастополі. Як сказав мій товариш по казармі Діма: “Кого бл*дь? Комара? Так він же тільки котлети може рахувати”, – повідомив журналіст.

https://www.facebook.com/mark.spirin.3/posts/2621171491251015

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко здивувався списку з запропонованими кандидатами.

“Сьогодні на засідання уряду від Адміністрації президента будуть внесені наступні кандидатури на посади глав ОДА… Хто ці люди? Звідки? Яким чином стали кандидатами на зазначені посади? Які підводні камені їх призначень? Ризики? Бекграунд цих кандидатів?” – висловив своє здивування у соціальній мережі Розенко.

https://www.facebook.com/100001569703567/posts/2551127278282904/

Цікаву інформацію повідомляє сайт сепаратистів. Як відомо, до вересня 2014 року Комарницький перебував на окупованій території у місті Луганськ, де залишався на посаді ректора університету МВС та позиціонував себе як прихильник “народної республіки”.

“Однак, у вересні ситуація в корені змінилася. Скориставшись військовою блокадою Луганська з боку української армії, полковник Комарницький В.М. під прикриттям представників МВС України, просочився в Сєвєродонецьк. Там він, відчувши себена коні”, розгорнув кампанію почистці” рядів, поставивши співробітникам університету ультиматум: або звільняйтеся, або прямуйте нести службу на блокпости, воювати проти російських окупантів“, – повідомляє сайт сепаратистів.

На жаль, перевірити цю інформацію неможливо.

“Колишніх “регіоналів” не буває. Можна безкінечно рвати на собі вишиванку і божитися у любові до України, але “ригівське нутро” все одно випирає на зовні. І дуже погано, коли це нутро толерується командою нового президента Володимира Зеленського”, – повідомляє журналіст Сергій Руденко.

https://www.facebook.com/sergij.rudenko1/posts/2425367060819107

Призначенням Комарницького також обурився лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

https://www.facebook.com/100001758206922/posts/2243331035735481?s=100000472192988&sfns=mo

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України затвердив оновлений склад правління “Укрзалізниці”.

Олександр Мельник

Для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>