8.3 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зеленський має пояснити, чому назвав терористів “повстанцями”, – Порошенко

Президент Петро Порошенко заявив, що його обурила заява кандидата у Президенти, шоумена Володимира Зеленського, коли той назвав російських найманців на окупованому Донбасі «повстанцями ЛНР і ДНР».

Про це він заявив у ефірі «Суспільного», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Була жахлива частина, на якій би я хотів зупинитися, як Верховний Головнокомандувач, як Президент, як кандидат і як громадянин. Вона стосується позиції мого опонента, коли він назвав російських найманців і регулярні сили РФ на дебатах «повстанцями» «ЛНР» і «ДНР». Мене це обурило. Я б хотів детально пояснити, чому це так жахливо», – заявив Порошенко.

Він наголосив, що п’ять років поспіль зусиллями дипломатичної команди і його зусиллями також було сформовано міжнародну світову коаліцію на підтримку України, що п’ять років поспіль Україна доводить світу, що в Україні – російська агресія, і що Росія забезпечила пряме вторгнення своїх регулярних збройних сил і прийшла для того, щоб захопити українську землю і вбивати українців.

«Термін про те, що є повстанці «ДНР», означає, що у нас нема Росії, що українці б’ються самі з собою що «ДНР» має певний легітимний статус, і що в Україні є громадянська війна… Я пропоную пану Зеленському самому обрати, як він це пояснить українцям, і не тільки українцям, а й у всьому світі: або це тотальна дрімуча некомпетентність, бо так він і зелених чоловічків визнає як повстанців, або ми маємо позицію просто з блоком, який використовується виключно в російських штампах», – наголосив Порошенко.

Він також наголосив, що в Україні немає «повстанців».

«У нас повстанців, пан Зеленський, немає. У нас є російська агресія, у нас є ворог Путін, і нам потрібний потужний і сильний головнокомандувач, проукраїнський президент, який здатен захистити Україну, і потрібна компетентна людина, яка не дозволить робити такі помилки», – уточнив Порошенко.

В той же час Зеленський збрехав, що не був у Росії з початку війни.

63 КОМЕНТАРІ

  1. Террористы это дело уголовное и это дело спец служб ментов и прокуроров .а твои спец группы охраняют твою задницу! Дома .апацаны умерали в окопах ! Менты твои дела корупцыи недоют расследовать! Прокуроры перекрывают расследование а твои судьи одобряют их дияние .А террористы топчат нашу родину сука .Ты их впустил а ловить террористов некому .ходьбы уже тут непизьдели! Терроризм робота спец служб .

  2. Почему в 2014 не обьявил войну?Крым отдал без боя,пять лет идёт бойня,и нет разрешения отстреливаться в связи с минскими договорняками.Да с нашей востановленной тобой Петя армией,ты мог бы уже сидеть в кремле,а Путин в тюрьме.Но ты Петя,барыга,и торговать тебе выгодно,и плевать ты хотел на Украину и украинцев.

  3. Он тебе уже ни чего не должен!!! Мы тебя ещё потерпим, а потом ты сам будешь отвечать на те вопросы что тебе народ задовал, но ты отморозился

  4. Не так страшен симпатичный маленький еврейский мальчик ЗЕ, как то бандитское пархатое чудовище Коломойко, что выползает при победе ЗЕ ((((

  5. Это был задан вопрос так. Он его так и прочитал . Не верите дальше,вам никто не верит. Терпели пять лет. Конец пришол. ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ.

  6. Зеленський нікого і ніяк не називав, а як що нездатні слухати або чуєте те що хочете чути то не коментуйте, Зеленський зачитував питання від народу і таке питання люди поставили але як завжди відповіді ніхто не почув.

  7. Порик ни чівляйся до лишніх слів. Лучше би ти відповів на запитання. Нидав ни одну відповідь. А ще говорить збереже
    Україну. Хам утопить її у прірву. Людоньки схаменіться, просніться, открийте очі на весь світ. Обікрав тварь весь народ???

  8. Поясносни чому не вiдповiв сам нI на одна запитання????!!!!!! Пальцами в небо все тыкал,кто ему такой дурной жест придумал?!(((((

  9. Нічого він тобі не повинен. Сам ти, паночку, облажався на стадіоні на всі 100%. На запитання конкретно не відповідав, оперував лише плітками базарних баб. Все,що ти там кричав на все горло, люди вже давно вивчили напам’ять. Та ніхто і не чекав почути від тебе чогось нового і змістовного.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>