10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зеленський копіює Ляшка, – політолог

Керівник студії “Квартал-95” Володимир Зеленський, який нещодавно оголосив про свою участь у президентських перегонах, копіює лідера РПЛ Олега Ляшка для того аби акумулювати електоральний ресурс.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав політолог Володимир Цибулько.

https://www.facebook.com/volodymyr.tsybulko/posts/2458236737539790

За його словами, Зеленський, за браком компетенції та політичного досвіду повністю скопіював тези Олега Ляшка.

“Найбільш цікавим фактом є те, що прослідковується тенденція у риториці актора. Зеленський майже скрізь копіює Ляшка, чого тільки вартує згадування: “Мінські угоди не працюють. Йти туди війною? Я проти. Наша мета – зберегти людей. Хоч з чортом лисим готовий говорити, аби не вмирали люди” – практично повністю зплагіачена у лідера Радикальної партії.

У Зеленського, як у актора, немає змоги запропонувати власний політичний продукт, тому доводиться копіювати вислови досвідчених політиків”, – переконаний експерт.

Цибулько впевнений, що модель поведінки головного радикала, шоумен-кандидат Зеленський обрав невипадково.

“Олег Ляшко знає, як говорить народ, так як є вихідцем з інтернату, трудову кар’єру починав із самих низів, часто зустрічається з українцями і є по ділу професійним політиком, і представником інтересів звичайних людей.

У свою чергу Зеленський є професійним актором, який копіюванням заробляє собі на життя, лише граючи політиків і прислуговуючи різного роду олігархам”, – говорить політолог.

Експерт запевняє, що копіювання з самого початку є програшною стратегією для Володимира Зеленського.

“Можливо в гумористичних колах нормально красти чужі жарти, що навіть може виглядати смішно. Але в даний момент, спроби Зеленським один в один копіювати Ляшка виглядають хайпово, однак стратегічно програшно. І найголовніше, загравання з олігархами разом із інтелектуальною порожнечею кандидата і відсутністю досвіду, точно веде не до сміху”, – резюмує Цибулько.

Нагадаємо, раніше політолог Леонід Кулєш у коментарі ІНФОРМАТОРу заявив, що лідер “Кварталу” втратив зв’язок з реальністю.

2 КОМЕНТАРІ

  1. В пустословии Ляшку равных нет ))) А копирует только одним… Сидит под олигархом коломойшей, в то время как ляшко под олигархом ахметовым. Но оба рассказывают как будут что то самостоятельно делать, хотя делать будут олигархи которые их финансируют.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>