11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Зеленський хоче прибрати людей, які в 2014-му врятували країну, – політолог

Президент не розуміє наслідки ініційованої ним люстрації.

Про це Gazeta.ua розповів політолог Володимир Цибулько.

Володимир Зеленський заявив про бажання люструвати всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки. Для цього готує зміни до закону про очищення влади.

“Зеленський просто не знає, що в країні правовий голод. Набрати кваліфікованих людей нізвідки, бо їх давно забрав бізнес на гідні зарплати і кар’єрні перспективи. Перші, хто підпадає під його бажання люструвати всіх, – його ж люди. А Богдан ще й під вже діючий закон. Електорат Зеленського зараз балдіє від процесу, а не результату. Та й він сам насолоджується власними радикальними кроками, коли отримує схвалення від собіподібних емоційних людей. Кортить чоловіку бути в центрі уваги. Цією заявою влучив у ініціативу Портнова. Той формує добру половину політичних рішень Зеленського.Цей закон буде важко продавити через парламент, тому нікого врешті не люструють. Та й під неї не можуть попадати обрані особи, тільки призначенці по адміністративній вертикалі. В такому випадку може обійтись президентським указом. Зеленський же хоче прибрати людей, які в 2014-му році врятували країну, для цього треба прийняти закон”, – вважає Цибулько.

Раніше екс-президент Петро Порошенко заявив, що ініціатива чинного глави держави Володимира Зеленського люструвати всіх, хто був при владі з 2014 по 2109 роки, фантастична і є доказом “проросійського реваншизму”.

102 КОМЕНТАРІ

  1. Кого они спасли та? С такими спасителями и убийц Ненужно. Зеленский молодец, убрать всех этих спасателей до последнего нужно!!!

  2. Товарищ манипулирует фактами! Країну оті “люди” не врятували, а тупо добазарились с Путиным – позорно сдали Крым. А “врятували” вони крадійські схеми попередників і успішно користувалися ними аж цілих 5 років. Не знаю, з якого боку корита підїдав той політолог, але судячи з розміру фізії – кушав непогано.

  3. Уже всем понятно кто стрелял в людей на майдане! С Януковича сняли все санкциии из за отсутсвие доказательств! Получается что это вы дурили народ, устроили массовые убийства и соответсвенно блокировали расследования по расстрелам на майдане, что б не выйти самих на себя?

  4. Від чого іі врятували? Від. Януковича? Так він пацан проти цих злодюг. Всі крадуть, але ж трохи ще й совість треба було мати, так ні все загребли в своі руки і досі не можуть змиритись з тим, що прийшов новий президент. Хороший він чи ні, то вже народ повинен вирішити. Але, я так розумію, що народ це вже не рішає. Рішають все гроші. Олігархи, які мають своі часні армві, все в іх руках. Оце так спасли. Украіну для себе.

  5. Чесним чиновникам нічого не загрожує а по твоїм словам один злодій втік а інші злодії рятували країну аж мурахи по шкірі злодії рятували країну чим то що народ обложили податками на все но собі залишили закон про оподаткування до 50 тисяч то ти називаєш рятували згадай як ВР хотіли наказати Берьозкіна за то що діти його 20 млн взяли в ощод банк що він сказав моя фірма мала в день по 20 млн прибутку то чого ми такі ніщі

  6. КТО???Те кто эту Украину распиздили,развалили,начали войну для отмывания денег!!!4 склада как корова языком слезала!!Далбоеб!!!В СИЗО С конфискацией всего имущества полностью!!!Освободитель каррупционный!!!

  7. В 2014 году сам Петя убрал цвет нации,патриотов Майдана,ушедших добровольцами на Донбасс. Иловайск,Дебальцево, аэропорт ,Марьинка, Саурова Могила и др. Слона то я и не приметил. А тут любой шаг и сразу криттка,домыслы, фантазии. Не будет ПЕТРА больше. Народ не допустит эту ганьдбу. Переключайтесь на рабочий лад. Жизнь продолжается. Будете критиковать по делу и Вам никто не будет перечить. Святой власти не бывает.

  8. Особливо такі як ти, пане.Сидите в норах тільки язики чешете.А потім як повилазите, то де впс стільки…тологів і набралося,”розумних, ділових, правдивих”.Кому немає чого приховувати, немає чого боятися тоі люстраціі.А як ви хочете,щоб ви підливали олію в вогонь, а президент і народ не знав до чого ви такі розумні допрацюаалися?Ви собі напрацювали статки, а народові борги!Все правильно.Немає безгрішних, всі ми під Богом ходимо, але те що зашкалює треба викоренити!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>