8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зеленський і його прес-служба проігнорували акредитованих журналістів у Станиці Луганській

У неділю, 7 липня, президент України Володимир Зеленський разом із президентом Європейської ради Дональдом Туском побували у зоні проведення ООС. У зв’язку з офіційною робочою поїдкою, близько двох десятків журналістів були запрошені до Станиці Луганської – і проігноровані делегацією та прес-службою глави держави.

Про це в соцмережах повідомляє кілька працівників ЗМІ – серед них і спецкор телеканалу “Україна” Олександр Махов – на Facebook.

“Подія була анонсована Адміністрацією президента. На неї були акредитовані журналісти. У підсумку – щонайменше 20 журналістів прибули в Станицю Луганську. Зеленський і Туск проігнорували журналістів ПЕРЕД тим, як зайшли на КПВВ. Журналістів на територію КПВВ охорона президента не пропустила. Журналісти залишились чекати на підхід (коментарі) за межами КПВВ. Загалом очікування тривало 1,5 години. Після відвідування Зеленський і Туск залишили КПВВ і проїхали повз журналістів, які чекали на них на виході”, – пише він.

Олександр Махов запевняє: Зеленський і Туск точно бачили, що журналісти присутні та чекають на коментарі. З огляду на суспільну важливість теми, ЗМІ очікували отримати коментар хоча б від глави Української держави.

“Про те, що підходу до преси з боку президента не очікується, журналістам повідомила охорона Президента. А не прес-служба, наприклад. Юлія Мендель, навіщо було запрошувати журналістів, якщо спілкування з ними і їхня робота на КПВВ не була запланована?”, – звертається він до речниці президента.

Наостанок кореспондент наголошує: “Я вважаю, що сьогоднішня ситуація свідчить про показове ігнорування Володимиром Зеленським журналістів і зневагу до їхньої роботи. Погано, що акредитацію не можна повернути, як квитки на концерт, який не відбувся”.

Раніше ми писали, що у Маріїнському палаці в Києві відбудеться саміт Україна – ЄС.

1 коментар

  1. И это его право. Он приехал не коменты давать а знать ситуацию. Может им нужен был порох , так он в другой стороне Украины. Тоже хуи в адрес принимает.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>