15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Зеленського викликали до суду

Сьогодні, 13 травня, Оболонський районний суд Києва розгляне справу щодо порушення обмежень з ведення передвиборної агітації, яку допустив новообраний президент Володимир Зеленський.

Відповідна справа значиться у списку справ суду, які призначені до розгляду.

Розгляд справи призначено на 12:45. Її слухатиме голова суду Владислав Дев’ятко.

Нагадаємо, що 21 квітня під час другого туру виборів кандидат у президенти Володимир Зеленський на виборчій дільниці показав на камери бюлетень із відміткою навпроти свого імені.

Відповідаючи на питання поліцейського, навіщо він показав свій бюлетень, кандидат сказав, що його про це попросили журналісти.

“Я не зорієнтувався і показав так”, – сказав Зеленський.

Поліція Києва кваліфікувала дії кандидата в президенти Володимира Зеленського за ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення обмеження щодо ведення передвиборної агітації). Санкція статті передбачає штраф від 30-ти до 50-ти мінімумів доходів громадян.

Відповідно до ст.7 закону “Про вибори президента України”, голосування на виборах президента є таємним. Згідно з законом, фотографування, відеофіксація будь-яким способом результатів волевиявлення виборців в кабіні для таємного голосування, а також демонстрація виборцем результатів волевиявлення в приміщенні для голосування, забороняються і є порушенням таємниці голосування.

Сегодня суд рассмотрит дело в отношении Зеленского 01

Нагадаємо, у Зеленського назвали міністра, який знаходиться під загрозою звільнення.

14 КОМЕНТАРІ

  1. Здравствуй информатор, которыц петин ресурс..А почемк этот суд не разу не вызвал порршенео.160.161 ст.Разжигание межнациональной вражды. 190ук Украины мошеничестао, ну тут истоирю с бу запчастями , по хорошемк можно инкриминироаать Предательство Родины и т.д.Как-то суд не хочет этим заняться?Или право заняться Порошенко оставляете Америке? Но они-то церемонится не будут
    https://youtu.be/hhs1nAcwixk

  2. Чим би дитина не займалась аби не плакала у судів що немає роботи? Значить у відпустку за свій рахунок немає чого даремно зарплату одержувати

  3. Вот какой у нас ” вниматедьный ” суд, только вопрос а почему только к Зеленскому, а что других не надо притягивать, мне кажется что есть более важные вещи

  4. Светлана Карахожина . Ну начнем с того, что Вы элементарно переврали слова: доверия не вызывает только один человек-Лещенко(, член бпп) и я думаю, что если он даст показание, то Порошенко сядет гораздо быстрей. Именно эту фамилию озаучил адвокат. Более того,Трамп и его адвокат уверены в том, что это шло с подачи порошенео.Я б на месте Зе просто выждала, а на месте Лещенко просто слила бы все что знает Лещенко согласится давать показания и тогда рыдать будет все бпп и народный фронт.
    https://youtu.be/hhs1nAcwixk

  5. Всё! С преступностью в Украине будет окончательно будет покончено!Преступление века будет раскрыто!У 25%ных дебилов будет праздник минимум на неделю.

  6. Що ж це робиться? Т1льки запахло у св1ти Порошенко гор1лим, так шукають щось, вигадують, щоб заплямати народнообранного президента Зеленьського! Ск1льки можна людину обливати брудом?? Подив1ться краще на себе!!! Чого Ви варт1????

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>