9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Зеленського готові підтримати 73% українців, — «Рейтинг»

Кандидата у президенти Володимира Зеленського у другому готові підтримати майже 73% українців з тих, хто визначився і має намір голосувати. За його опонента Петра Порошенка готові проголосувати 27% виборців.

Про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», яке проводили з 12 до 16 квітня.

Понад 20% опитаних зазначили, що планують голосувати, однак ще не визначилися з кандидатом, а 10% не будуть іти на вибори.

За даними дослідження, Зеленський здобуває більше підтримки, ніж Порошенко, у всіх вікових категоріях. Шоумен лідирує серед мешканців сходу, півдня та центру країни, а на заході позиції обох кандидатів майже рівні.

62% опитаних вірять, що наступним президентом України стане Зеленський, 17% — Порошенко. Ще 22% не визначилися з відповіддю.

У межах дослідження опитали 3000 респондентів віком від 18 років з 12 до 16 квітня. Похибка репрезентативності дослідження не більше 1,8%.

Згідно з результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, за Зеленського у другому турі виборів готові проголосувати 72,2% опитаних українців, які визначилися з вибором і підуть голосувати, а за чинного президента Петра Порошенка — 25,4% респондентів. Також, за даними КМІС, майже 70% виборців хочуть дебатів між Зеленським і Порошенком.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>