10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Завдяки Ляшку півтисячі дітей в селі Веренчанка навчатимуться у новій школі

У селі Веренчанка Чернівецької області вже цього року з’явиться нова простора школа. Мрію дітей та їхніх батьків допоміг здійснити Олег Ляшко.

Стара школа тут дуже мала, не може вмістити всіх учнів, тому навчання йде у три зміни. Про проблему дізнався Лідер РПЛ і вибив із держбюджету 14 мільйонів гривень на зведення нового приміщення. Політик особисто перевірив хід будівництва, яке розпочали у листопаді минулого року, – повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«У нас 422 учні. У перспективі – 500 дітей. Три класи навчаються у школі у другу зміну до 17-17:30 години», – розповів політику директор школи.

Олег Ляшко оглянув будмайданчик і дав команду робітникам будувати на совість.

«Спробуйте знайти в Україні таке село, де – півтисячі дітей. І у цьому унікальному селі не було нормальної школи. Ми почали будівництво, про яке люди просили 30 років всіх на світі. А Ляшко сказав і зробив. Оце моя політика. Так я наведу порядок в країні, щоб будували школи, дитсадки і лікарні», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, коли у селі буде нова школа, лікарня, пошта та агропереробка – люди не тікатимуть на заробітки у великі міста чи за кордон, а країна процвітатиме.

«Сьогодні у селі нічого немає: лікарні закривають, школи закривають. Хто тут залишиться? Тому тільки радикальна зміна економічної політики, наведення порядку, відбудова країни перетворить Україну з великої свалки на велику стройку. І ми це зробимо. А ця школа – це приклад того, як повинна працювати влада, а не давати людям порожні обіцянки», – підкреслив політик.

Разом із новою школою Олег Ляшко пообіцяв мешканцям села Веренчанка побудувати і новий спортивний майданчик.

Нагадаємо, Ляшко розібрався з чиновниками на Хмельниччині, щоб врятувати життя родині з хворими на ДЦП дітьми.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Он меценат? Построил за свои деньги? С кумом, с которым гастролирует по Европе непосильным трудом рвали сраку на окружной. Или это наши деньги, наши налоги и наша школа?

  2. Читаю : “Завдяки Ляшеу півтисячі дітей… навчатимуться у новій школі”…
    Думаю: “Файний політик, за власні кошти, виграні “в лоторею” побудував діткам школу”.
    Розгорнув сторінку , а там : “…Олег Ляшко оглянув будмайданчик і дав команду робітникам будувати на совість.”

    Бісові ви діти…))
    Певен ,що будівельники поклали його у дупу.

  3. Миллионы выграет в лоторею , 5 лет мычал , а перед выборами решил маценаты податся , Ляшко или ты лучше сельское хозяйство подымай тебе лучше там тем более с коровами ты на вы !

  4. А де до тепер був ляшко перед виборами зявився та ми його через 5 років знову побачимо таким добрим а як прийде до влали то буде на узбережжі червоного моря

  5. Зачем эту хрень писать? Завдякы-это если за его деньги построено. А пока-что он своей маме и бойфренду квартиры аокупает и то не за свои кровные? А может и нет? Не знаю .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>